Létrehozva: 2024.08.06.

„Nem volt kis menet” - Erdélyi Mónika bevallotta, nem tud meglenni enélkül

A sztáranyuka hatalmas átalakuláson ment keresztül testileg és lelkileg is az elmúlt időszakban, egy 15 éves kőkemény időszakra tett ezzel pontot. Erdélyi Mónika 20 kiló súlyfeleslegnek intett búcsút, ami miatt új szokásai lettek…

Az ikonikus Mónika show egykori műsorvezetője még most sem hiszi el, hogy végre sikerült megszabadulnia a plusz kilóitól. Erdélyi Mónika ugyanis az elmúlt 15 évben hiába próbált lefogyni, hiába költött nagyon sok pénzt rá, hiába próbálta ki a világ majdnem összes diétás receptjét, egyszerűen nem tudott megszabadulni a súlyfeleslegétől. De nem adta fel, és végül mostanra elérte a kívánt súlyhatárt, de tisztában van vele, hogy ezt meg is kell tartania.

Erdélyi Mónika
Erdélyi Mónika fogyása után új hobbit is talált, az edzést (Fotó: Threads)

Erdélyi Mónika elképesztő új szokást vett fel

A népszerű sztáranyuka hiába évek óta nincs már képernyőn, magánélete a mai napig nagyon érdekli az embereket. Erdélyi Mónika csak az Instagramon stabil, 114 ezer fős követőtáborral büszkélkedhet, ahol mindig olyan tartalmakat oszt meg, amire követői kíváncsiak. Így azt is örömmel tudatta, hogy hatalmas mérföldkőhöz érkezett az élete.

20 kilót fogytam, és ultra büszke vagyok magamra, hogy végre sikerült, így 15 év után, mert nem volt kis menet, azt azért el kell mondjam” – mesélte nemrég a Borsnak Erdélyi Mónika, majd folytatta:

15 évnyi kínlódásra tett így pontot most ez a program, hiszen több kúrán is túlestem már. Az ember mindig ezt csinálja, egy ideig próbálgat ezt, próbálgat azt, ami ideig-óráig hoz valami eredményt, aztán mégsem. Most jött el az a program, amit nekem találtak ki, hogy lement a 20 kiló, mert eddig nem ment le.

A youtuber persze azt is elmondta, ahhoz, hogy fogyjon és tartani is tudja ezt a súlyt, az egész életét fel kellett borítania, teljes életmódváltásba kezdett. Új szokásai is lettek, a legújabb, hogy edzeni kezdett. Ráadásul, amit sose gondolt volna, teljesen rákattant, erről a Threads platformon írt:Sosem volt a szívem csücske az edzőterembe járás, pedig már sajátom is volt kettő. Az utóbbi pár hónapban azonban az életmódváltás részeként egyre gyakrabban jártam, megszerettem, és most már egy hetet sem bírok ki anélkül, hogy meglátogatnám…

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek