FÜLES

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.08.18.

Csúnyán átverték Priscilla Presley-t

Elvis özvegye szerint a volt üzlettársai egymillió dollárt csaltak ki tőle. Többszörös pénzügyi visszaéléssel is vádolja őket. A bírósági iratok alapján négy személyt perel.

Annyi tragédia után Priscilla Presley-nek most bíróságra kell járnia. Azt állítja, hogy a korábbi üzleti partnerei – Brigitte Kruse, Kevin Fialko, Vahe Sislyan és Lynn Walker-Wright – eltervezték, hogy mindenéből kiforgatják!

Priscilla Presley-t csúnyán átverték, ki akarják forgatni a vagyonából hot feltöltés
Priscilla komoly bírósági ügybe keveredett (Fotó: Northfoto)

„Csúnyán átvertek: a cselekmény a vádlottak bestiális tervéből ered, miszerint egy tehetős idős hölgy bizalmát elnyerve elhitetik vele, hogy gondoskodnak róla, miközben az igazi céljuk az, hogy minden pénzét elszedjék” – áll Priscilla negyvenöt oldalas panaszában. 

Kruse 2021-ben férkőzött a bizalmamba, naponta SMS-t küldött, amelyekben leírta, hogy mennyire szeret és csodál. A társaival elfordítottak régi tanácsadóimtól, és mondvacsinált indokokkal nagy összegű kifizetéseket utaltak át maguknak az én számláimról.

Kruse viszont Presley-t perelte be szerződésszegés miatt, azt állítva, hogy illegálisan lépett ki az üzleti partnerségükből a lánya, Lisa Marie Presley 2023-as halálakor.

„Mrs. Presley egymillió dollár általános kártérítést, büntető jellegű kártérítést és ügyvédi költségtérítést kér. Követeli, hogy tegyék semmissé a vádlottakkal kötött összes megállapodását, hogy visszaszerezze az irányítást a számlái felett” – nyilatkozta Marty Singer, a 79 éves díva ügyvédje a The New York Postnak.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek