Létrehozva: 2024.07.23.

„Három év teljesen kiesett a memóriámból” - súlyos sérülést szenvedett az Exatlon sztárja

Szabó Franciska őszintén vallott erről egy interjúban.

Sokan az Exatlon Hungary-ből ismerhették Szabó Franciskát. A csinos sportoló a sportreality után több mindent is kipróbált, először pankrátornak állt, majd végül belekóstolt a pofonversenybe is, amely azóta a „szerelmévé” vált.

Szabó Franciska
Szabó Franciska egyik legnagyobb sérüléséről vallott Fotó: Kalmár Csaba Tibor / Origo

Ugyanakkor ez a sportág egy cseppet sem veszélytelen, sőt az ütések akár a nyakat is eltalálhatják, aminek komoly következményei lehetnek. Szabó Franciska nemrégiben ezt a saját bőrén is megtapasztalhatta.

A hölgy nyakon vágott a tenyerével, amit követően ki is zárták, de ott viszont én ájultam el és az nagyon durva volt. Még azon is elgondolkodtam, hogy abbahagyom a sportágat, holott nem veszítettem el a mérkőzést, mert az ellenfelemet leléptették és nyertem, de az a fájdalom, amit utána éreztem nagyon durva volt

- nyilatkozta a Levente Klubja című Youtube-műsorban a sportolónő, akinél a meccs után memóriazavar lépett fel.

„Bent voltam a mentőben és körülnéztem, hogy hol a francban vagyok, arra a rövid időre három év teljesen kiesett a memóriámból. Láttam az infúziót de mivel nem tudtam, hogy hol vagyok, azt hittem, hogy elraboltak és szervkereskedés áldozata lettem, nagyon ijesztő volt” – emlékezett vissza a történtekre Franciska, aki körülbelül két hónapig lábadozott a baleset után.

A teljes beszélgetést alább tudjátok megtekinteni:

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek