FÜLES

Szerző K.B.

Létrehozva: 2024.07.29.

Rod Stewart: "A napjaim meg vannak számlálva, de nem félek a haláltól"

A legendás rockzenész a haláláig koncertezni akar.

Megrázó hírek érkeztek a tengerentúlról. Sir Rod Stewart a nyilvánosság előtt beszélt arról, hogy már csak néhány éve van hátra. A 79 éves sztár azonban nem akarja pihenéssel és várakozással tölteni a napjait, hanem elárulta, hogy milyen céljai vannak a hátralévő időre. Az egyik legfontosabb ígérete például az, hogy sosem fogja abbahagyni az éneklést, addig biztos, hogy színpadra fog állni, ameddig képes rá.

rod stewart
A világhírű énekes 79 évesen is évente többször koncertezik /Fotó: Getty Images/AFP

A rockénekes az Uniladnek tett szomorú vallomást arról, hogy mi változott az évek alatt az egészségügyi állapotában, és hogyan látja, meddig fogja bírni a koncertek kihívásait.

Már nem vagyok olyan, mint a 70-es, 80-as években, de jobban odafigyelek az egészségi állapotomra, mint korábban. Nem tudok már egész éjjel fent maradni, berúgni, megőrülni, és másnap ugyanilyen hanggal énekelni. Manapság minden előadás előtt és után védenem kell a hangomat. Minél idősebb leszel, annál többet kell csinálnod. A vízfogyasztásnak pokolian sok köze van hozzá. De egy kis Bacardival azért be szoktam nedvesíteni a torkomat a fellépések előtt

- tette hozzá mosolyogva az énekes, majd így folytatta:

Tudatában vagyok annak, hogy a napjaim meg vannak számlálva, nem félek a haláltól. Egyszer mindannyiunknak tovább kell lépnie, ugyanabban a hajóban evezünk. Amennyire csak lehet, jól fogom érezni magam a következő években. Nem akarok kevés évet, legyen mondjuk további 15 év. Meg tudom csinálni. Jól érzem magam, jól éreztem magam, és jól fogom érezni magam, nem kérek többet 

- zárta sorait az énekes, aki az örök fiatalság titkának a családja szeretetét, és a kedvenc focicsapatának sikereit választotta. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek