Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
FÜLES

Szerző P. E.

Létrehozva: 2024.07.19.

Megrázó részletek derültek ki Heath Ledger haláláról: az utolsó percekben még a testvérének üzent

A tehetséges színész keverte a vényköteles gyógyszereket, ez okozta a vesztét.

16 év telt el a karrierje csúcsán lévő hollywoodi sztár, Heath Ledger tragikus halála óta.

Fotó: AFP

Korai halála előtti este Heath nővére könyörgött neki, hogy hagyja abba a vényköteles gyógyszerek kombinálását. Heath, aki leginkább a 10 dolog, amit utálok benned és a Sötét lovag című filmekben játszott szerepéről ismert, 2008. január 22-én, mindössze 28 évesen tragikusan meghalt, miután többféle gyógyszert bevett.

Halála után Heath apja, Kim elárulta, hogy lánya, Kate figyelmeztette testvérét a halála előtti este: "Nem keverhetsz olyan gyógyszereket, amelyekről semmit sem tudsz." Heath azonban állítólag megnyugtatta a nővérét azzal, hogy "jól leszek", de tragikus módon másnap holtan találta a lakásában a masszőr, Diana Wolozin.

A New York-i halottkém boncolási jelentése szerint az egygyermekes apa "akut mérgezésben" halt meg vényköteles gyógyszeres koktél miatt. Halálát véletlennek minősítették.

Számos gyógyszert találtak a szervezetében, beleértve a Valium és Xanax szorongás elleni gyógyszereket, az OxyContin fájdalomcsillapítót, a köhögéscsillapító hidrokodont, valamint a Restoril és az Unisom altatókat. Dr. Jason Payne-James igazságügyi orvosszakértő azt mondta, hogy az OxyContin és a hidrokodon kombinációja végzetesnek bizonyult Heath számára.

A színész apja, Kim azt mondta, szerinte fia csak aludni szeretett volna. Gyerekként is gondjai voltak az alvással, felnőttként pedig állandóan utazott, dolgozott és igyekezett minden munkát hamar megcsinálni, ezért túlpörgette magát.

Heath a halála előtt lényegét tekintve átlényegült Joker szerepére, valamint akkor költözött el egy New York-i lakásba is, miután szétmentek kislánya anyjával, Michelle Williamsszel. 

Egykori lakótársa és barátja, Gerry Grennell elmesélte, hogy a színész gyakran egész éjjel fel-le járkált a lakásban, mert nem tudott aludni.

"Hiányzott neki a párja, hiányzott neki a családja, hiányzott a kislánya - kétségbeesetten szerette volna látni, megölelni és játszani vele. Kétségbeesetten boldogtalan volt, kétségbeesetten szomorú."

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek