Magyar Péter a migrációpárti brüsszeli szabályokat követeli

POLITIK
Létrehozva: 2024.07.29.

Drogozással vádolják a rajongók a jó útra tért Madula Ádámot

Bár a TV2 egykori sztárja nagyon sok rossz fát tett a tűzre, mégis úgy tűnik, az emberek adnak neki még egy esélyt. A rajongói megvédték Mandula Ádámot egy kép miatt, ahol többen előítéletesen azt gondolják, hogy ismét visszaesett.

Már több mint két hónapja, hogy Mandula Ádám szabadult a letartóztatásából. Azóta igyekszik az életét egyenesbe hozni, és minden korábbi káros szenvedélyétől távol tartani magát fia érdekében. Korábban még azt is fontolóra vette, hogy a zenéléssel is felhagy és civil életben képzeli el a jövőjét.

Mandula Ádám
Mandula Ádám mindent megtesz, hogy fiával legyen (Fotó: Mandula Ádám)

Egyből ítélkeznek Mandula Ádámmal szemben az emberek

Ádám rendszeresen posztolt a közösségi oldalakra, és az egyik legutóbbi képe miatt többekből előbújt a rosszindulat. A TV2 botrányos múltú sztárja korábban kihangsúlyozta, hogy nem szeretne visszaesni, azonban még nem telt el annyi idő a múltja sötét foltjai óta, hogy a megítélése teljesen pozitív legyen. De azért egyre többen bíznak a gyógyulásában, ezért a kommentszekcióban sokan a védelmükbe vették annak ellenére is, hogy nem feltétlenül kedvelik Ádámot.

„Gyűlölöm ezt az embert, de annyira nevetséges, mikor olyan emberek találgatnak itt, hogy vajon milyen szer hatása alatt van, akik életükbe nem voltak rajta semmin, max egy nevenincs bulin felszívtatok egy csík porcukrot, de ti már ránézésre... édesek vagytok” - írta egy reddites, aki láthatóan nehezen viseli a fórom folyamatos támadó, negatív hangulatát. 

Értem én, hogy rossz drogos a csávó, de ne állítsunk már látatlanba ilyeneket. Nekem is ekkora a pupillám ha szemből süt a nap, és valószínűleg neked is mert így műkődik a pupillareflex....

 – írta egy másik kommentelők Ádám képe alá, üzenve azoknak, akik önjelölt drogtesztnek hiszik magukat, és egyből megállapítják egy képről, hogy a rajta látható ember minek a hatása alatt van.

Kibékült volt párjával, és nem akar visszamenni a börtönbe

A decemberi letartóztatása óta a Ripost-nak adott először interjút Mandula Ádám, aki tisztázta a vele kapcsolatos pletykákat, melyek szerint ismét letartóztatták, mert összebalhézott volt párjával, Géczi Beával. Ezek közül persze egyik sem volt igaz. Sőt!

„Medox anyukájával jó a kapcsolatunk, baráti viszony van köztünk. Már négy napja Medoxszal vagyok folyamatosan, ma fogom visszavinni az anyukájához és mától egy picit egyedül leszek, amire megmondom őszintén, egy kicsit szükségem van” – mondta korábban a Ripost-nak Ádám.

A szabadulása óta nemcsak gyermeke anyjával, de a családtagjaival is sikerült rendeznie a viszonyát.

A családomra számíthatok, édesapám nagyon sokat segített nekem, úgyhogy nagyon jó irányba halad a kapcsolatunk, igaz, hogy még nem felejtette el a múltbéli tetteimet, egy picit még fáj neki. De azon leszek a közeljövőben, hogy ezt elmulasszam.” 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek