Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
FÜLES

Szerző P. E.

Létrehozva: 2024.07.19.

"Harry és Meghan szakadatlan nyafogása felidegesítette Amerikát - a tündérmese véget ért"

Véget ért Amerika szerelmi viszonya Harry herceggel és Meghan Markle-lel – írja egy királyi kommentátor, miközben imázsuk a modern mesebeli párból nyafogópárossá változott.

"Harry herceg és Meghan Markle imádnak panaszkodni" - mondta egy királyi szakértő, akit arról kérdeztek, vajon miért esett a sussexi pár népszerűsége Amerikában. Lee Cohen kommentátor azt állítja, hogy Amerika rajongása Sussex hercege és hercegné iránt „jelentősen lehűlt”, mivel a modern tündérmeséről alkotott képük gyorsan kínos nyöszörgéssé változott.

Prince Harry and Megan Attend  at Invictus Games Düsseldorf
Fotó: Northfoto

Cohen szerint négy év kellett az amerikaiaknak, hogy kiszeressenek Harryékből és bizony már inkább idegesítik az embereket. "Az, hogy semmi sem tetszik nekik és folyton nyafognak valami miatt, negatív érzéseket kelt az amerikaiakban, akik általában pozitív életszemléletűek".

„Míg egyesek a pár nyitottságát a királyi család merevségével szembeni bátor fellépésnek tekintik, mások hálátlannak és megosztónak tartják. A Sussexek végtelen sérelembeszéde sokakat elidegenített, akik egykor csodálták őszinteségüket.”

Harry és Meghan 2020-ban jelentették be, hogy visszalépnek a királyi családban betöltött tisztségeiktől, Kaliforniába költöztek, ahol "független" életet akartak kezdeni. Mindezt azzal akarták megalapozni, hogy több fronton is támadták a királyi családot, kiteregették a szennyest, persze csak abból a szemszögből, amit ők gondoltak.

Az amerikaiak kezdetben egy igazi hollywoodi történetet láttak abban, hogy a herceg elvesz egy színésznőt és szerelméért a teljes családnak hátat fordít. Azonban miután rövid határidőn belül interjút adtak Oprah-nak, megjelent Harry könyve és bemutatták a 6 részes dokusorozatukat a Netflixen, az amerikaiak megcsömörlöttek tőlük.

Azóta inkább már gúny tárgyaivá váltak, a South Park is kifigurázta őket, de Chris Rock is beszólt nekik, a Spotify igazgatója pedig keresetlen szavakkal illette őket.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek