Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
FÜLES

Szerző B.

Létrehozva: 2024.07.12.

„Értek rossz élmények” – 10 év után kitálalt Az ének iskolájáról a TV2 egykori gyereksztárja

Már 10-11 évesen azt mondta az anyukájának Bari Laci, hogy ő szeretne jelentkezni egy tévés tehetségkutatóba. Mindig azt kapta, hogy ez felnőtteknek való, illetve nehogy bántsák és kritika érje. Énekeljen és tanuljon, aztán majd eljön az ideje. Aztán bejelentették a TV2-n, hogy indul Az ének iskolája tehetséggondozó gyerekeknek.

Bari Laci
Már 10-11 évesen azt mondta az anyukájának Bari Laci, hogy ő szeretne jelentkezni egy tévés tehetségkutatóba Fotó: Szabolcs László

Emlékszem, hogy a határidő egy nappal a jelentkezésem még nem volt leadva. Hazaértem, ledobtam a táskámat és rohantam anyáékhoz, hogy „Na leadtad?”, és mondták, hogy nem... Odaültem a géphez, és leadtam

 – emlékezett vissza a kezdetekre a Szóló című műsorban Bari Laci. Hozzátette, a szülei is akarták, hogy megismerjék őt az emberek, de nagyon féltették.

A TV2-nél egyébként nagyon odafigyeltek a gyerekekre. De egy csomó mindentől nem tudták megóvni a szereplőket a stábtagok sem. Például attól, hogy véleményezzék, megítéljék őket a nézők.

Nekünk is volt otthon számítógép, én is olvastam a kommenteket. Nem volt nálunk ilyen, hogy akkor te most a tévében vagy, nem számítógépezhetsz. Tudták, hogy úgysem tudnak tőle megvédeni. Abszolút értek rossz élmények, viszont amíg a műsor készült, annyira benne voltam, annyira jó volt a csapat, annyira odafigyeltek ránk, hogy amennyire tudtak, megvédtek mindentől

 – mesélte Bari Laci. Az utolsó interjúig mindenhez kellett engedély, csak olyan helyekre engedték el őket, ahol tudták, hogy nem bántják majd őket, ahol tényleg gyerekként kezelik őket.

A TV2-nél egyébként nagyon odafigyeltek a gyerekekre. De egy csomó mindentől nem tudták megóvni a szereplőket Fotó: TV2

Attól függetlenül éreztem a hátulütőjét, egy idő után ez ki is jött rajtam. Ez egy nagyon nagy volumenű műsor volt, mindenki ismert

 – tette hozzá az énekes. Elmesélte, hogy akkoriban versenyszerűen pingpongozott is, és egyik napról a másikra kígyózó sorok jelentek meg a terem előtt, mindenki aláírást akart tőle.

12 évesen ezt nem tudtam feldolgozni, csak örültem neki. Fel sem fogtam, hogy ez micsoda

 – emlékezett vissza Laci, aki akkor vonult vissza átmenetileg a nyilvánosság elől, amikor egyszer le akart menni a boltba, és megkérdezte az anyukájától, hogy leveheti-e a szemüvegét. Édesanyjában ugyanis ekkor tudatosult, hogy gyermeke már nem akarta, hogy megismerjék őt az utcán. Bari Laci később a Sztárban sztár leszek! című műsorokban tért vissza a képernyőre.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek