Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
Létrehozva: 2024.06.03.

VV Virág előkerült, és ugyanúgy viselkedik, mint régen

A botrányos villalakó kés alá feküdhetett, mert nehezen ismerik fel a követői, viszont VV Virág viselkedése nem változott.

VV Virág újra felbukkant az interneten egy kisebb kihagyás után, ugyanis egyik közösségi média oldala sem élt egy ideig. Ugyan az elmúlt időszakban sokat változtatott az életvitelén, hiszen belekezdett a saját műszempilla építő üzletébe, ami egy hatalmas változás az OnlyFans-karrierhez képest, azonban a közönség úgy véli, botrányos stílusát még mindig nem tudta levetkőzni. A minap TikTokon jelentkezett be élő adásba, aminek gyorsan híre ment az interneten.

VV Virág
VV Virág felismerhetetlenségik megváltozott a követői szerint (Fotó: VV Virág)

VV Virág közönsége nem felejt

A közönség ugyan észreveszi a változást, de mellette nagyon nehezen felejt. Az egykori villalakó korábbi toxikus kapcsolata alatt annyira botrányos dolgokat tett közzé az oldalain, amik beleégtek mindenki agyába, aki látta. Aztán egy időben azzal is komoly felháborodást keltett, hogy vállalkozásszerűen akart segíteni a botrányos celeb más lányoknak, hogy a testükből keressenek pénzt az internetet, ami úgy tűnik, gyorsan befuccsolt, ugyanis a celeb egyik napról a másikra váltott a pillázás világába.

VV Virág
A botrányos villalakó mégsem tudott botrányos habitusán változtatni (Fotó: RTL)

Nem ismerik fel

Virág mindenben rálépett a változás útjára, nemcsak életvitelben, hanem külsőben is. Sokan azt mondják, a celeb megint csináltathatott valamit az arcával, mert még kevésbé hasonlít régi önmagára, mint a korábbi hetekben. Van, aki szerint annyira új az arca, hogy egyedül a profiljának neve adhatott támpontot a közönségnek, hogy biztosak legyenek abban, hogy Virág van újra a képernyőn. A rengeteg változás ellenére mégsem változott sokat:

Tegnap belefutottam a live-ba, nem ismertem fel… A többit hagyjuk is, sajnos nem változott semmi” – írta egy Reddites beszélgetés kezdeményezője, aki szerint Virág ugyan olyan botrányos, mint volt az elmúlt egy évben.

VV Virág
VV Virágot alig ismerik fel a követői (Fotó: TikTok)

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek