Létrehozva: 2024.06.01.

„A kapcsolatunk az nekünk szól, nem pedig az embereknek” – Pető Brúnó a magánélete körüli pletykákról vallott

A fiatal énekest már eddig is sokan ismerték, de amióta a a Zsákbamacska műsorvezetője lett még többen figyeltek fel rá. Ezzel az ismertséggel persze sok nehézség is jár, hiszen nemcsak támadják, hanem sokan pletykálnak is róla. Pető Brúnó lapunknak árulta el, hogy kezeli ezt a nagy érdeklődést, és a Kútvölgyi Sárával kapcsolatos pletykákra is reagált, miszerint talán ismét szakítottak.

Pető Brúnóért rengeteg fiatal rajong, ami persze azzal is jár, hogy sokan pletykálnak róla. A fiatal énekes most lapunknak árulta el, hogyan kezeli ezeket, sőt azzal kapcsolatban is tiszta vizet öntött a pohárba, hogy miért nem köszöntötte fel a barátnőjét, Kútvölgyi Sárát a születésnapján. Bár úgy tudjuk, január óta újra együtt vannak, továbbra sincsenek közös posztjaik, ami miatt sokan azt feltételezik, ismét szakítottak – most kiderült, mi van köztük.

Pető Brúnó
Pető Brúnó Kútvölgyi Sára párja továbbra is. (Fotó: TV2)

Brúnó sok kritikát kapott a műsorvezetői teljesítményére, amit nagyon lazán kezel:

Nem érintenek meg a negatív kritikák, én foci öltözőben nőttem fel, ott sokkal durvább dolgokat vágtak már a fejemhez, mint a kommentelők.

„De egyébként el szoktam olvasni, amiben van tanulság, azt levonom, amiben pedig nincs, azon túllépek. Egy kritikáról elég hamar le lehet vágni, hogy valaki jó szándékkal írta, vagy csak belém akar rúgni.”

Például a Redditet nem nagyon szoktam olvasni. Szerintem az csak addig működik jól véleménykifejtésre, amíg nem lesz túl trendi. Mert ha már túl trendi, akkor mindenki rászáll, és kiesik az a fő korosztály, akinek tényleg lehet adni a véleményére. Meg a legnagyobb baj ezzel, hogy általában nem véleményeket írnak, hanem pletykákat. Név nélkül odaírnak sztorikat, aki akarja elhiszi, aki nem, nem

– tette még hozzá.

Pető Brúnó számított a pletykákra

Az énekes nagyon tudatosan kezeli az ismertséggel járó érdeklődést:

Aki ebben él, annak hozzá kell szoknia, hogy beszélnek róla és a magánéletéről is, ez mindig ilyen volt. Személyesen szerencsére ebből semmit nem tapasztalok. Ha kimennék a pékségbe, és köpködnének rám az emberek, akkor elgondolkodnék, de nem ezt kapom. Szerintem, amikor az emberből előadó lesz, és ebből keresi a pénzét, akkor elfogad pár dolgot. Például, hogy sok mindenkit érdekel, hogy vele aktuálisan mi történik.

„Szerintem én nem szoktam olyan hülyeségeket csinálni az interneten, hogy ebből botrányok legyenek. A családomról se nagyon szoktam posztolni direkt, az Instagramom inkább a zenémről és a karrieremről szól, nem rakom ki, ha mondjuk elmegyünk nyaralni” – tette még hozzá.

És persze, ami a legtöbbeket izgalomban tart most, hogy mi van közte és Kútvölgyi Sára között, hiszen az újdonsült műsorvezető nem köszöntötte fel a születésnapján nyilvánosan. Brúnó ezt is tisztázta:

Én felköszöntöttem, valószínűleg hamarabb, mint bárki, aki instán írt neki, de a kapcsolatunk az nekünk szól, nem pedig az embereknek. Szerintem a követőim közül sokan, akik ezt nézik nincsenek még abban a korban, hogy lettek volna ilyen kapcsolatban, és belelátnának, hogy ez hogyan működik. Úgy gondolom, hogy nekem sok olyan fiatal követi az életemet, akik még most fogják megtapasztalni azokat, amikről mi rappelünk, és nem teljesen értik még ezt az egészet.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek