FÜLES

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.06.22.

Hamarosan szabadul Manuel, rajongói azonnali válaszokat követelnek

A rapper egy korábbi ügye miatt került fogházba, s bár hamarosan szabadul, a rajongói inkább válaszokat várnak a kérdéseikre. Például arra is, hogy mi lesz a soron következő Manuel koncerttel.

Szerző Ripost

Manuel június 5-én vonult fogházba, miután egy 2017-es ügyét újra elővették! A rappert 7 évvel ezelőtt tartóztatták le kábítószer-birtoklásért, ám az esetnek csak most lett meg a hozadéka. Bár erről ködösen fogalmazott, mégis azt ígérte, szabadulását követően mindent elmond a nagyérdeműnek. Illetve azt is, hogy az elmaradt koncertjeit bepótolja.

Manuel
Manuel rajongói elpártoltak? (Fotó: Nagy Zoltán)

Manuel rajongói elpártoltak?

A rapper 20 napot tölt a fogházban, ám mint kiderült, korábban közmunkával is letudhatta volna a büntetését, de a bíróság inkább szabadságvesztésre változtatta a döntését.

A megjelölt ügyben a bíróság a terhelttel szemben korábban büntetővégzéssel kiszabott 80 óra közérdekű munka büntetést 20 nap fogházban végrehajtandó szabadságvesztésre változtatta át.

A botrányairól híres rappernek ByeAlex megígérte, hogy visz be majd cigit és pénzt, de Marics Peti is bátorította, miszerint kint várni fognak rá. Ahogy a rajongói is, igaz közülük sokan kicsit nyugtalanok a koncertek miatt. Manuel ugyanis június 5-én vonult be, és előreláthatóan jövő kedden már újra szabadlábon lesz, pár nappal később pedig már egy nagyszabású koncertet fog adni Keszthelyen egy fesztiválon. Legalábbis ebben reménykednek sokan, de mivel pontos tájékoztatást nem kaptak a kedvencüktől, ezért a jegyek sem fogynak annyira, mint eddig… Pedig van, aki csak azért menne, hogy Manuelt láthassa.

Nekem több sebből is vérzik a dolog… Egyrészt én nem akarok egy börtönviselt ember koncertjére menni, hiába csak 1 hónapot volt bent. Másrészt semmi tájékoztatást nem adnak. Értem, hogy elvileg arra már kint lesz, de ettől függetlenül mondhatnának valamit 

– fogalmazott valaki az esemény alatt.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek