FÜLES

Szerző H. A.

Létrehozva: 2024.06.21.

Vajon ezt szándékosan tette? Apák napi posztjában szúrt oda Jennifer Lopez Ben Afflecknek

A házaspár kapcsolata már egy ideje válságban van.

Válságban van a sztárpár, Jennifer Lopez és Ben Affleck házassága. Az énekesnő és a színész sok-sok évvel ezelőtt már megpróbálta együtt, el is jegyezték egymást, ám végül szakítottak. A kapcsolatukat 2021-ben melegítették fel, 2022-ben pedig kimondták a boldogító igent. Mostanra - bár ezt egyelőre még egyikük sem ismerte be nyilvánosan - nagyon úgy fest, a házasság valóban a végét járja: a színész már ki is költözött közös álomotthonukból, amit jelenleg árulnak, valamint a pár mindkét tagjának cselekedeteiből süt az, hogy a kapcsolatuknak befellegzett.

Jennifer Lopez, Ben Affleck
Jennifer Lopez és Ben Affleck házassága a végét járja / Fotó: AFP /  AFP

Nemrég például Jennifer Lopez apák napi bejegyzéséről derült ki, hogy valószínűleg nem az, aminek látszik.

A mi hősünk. Boldog apák napját

- írta az Instagram-sztorijában az énekesnő, amihez egy fotót is megosztott: a kép a 2001-es Pearl Harbor című filmből van, ez a tény pedig felkeltette a rajongók figyelmét. Ugyanis ennek a filmnek a forgatásán találkozott először Ben Affleck Jennifer Garnerrel, vagyis a volt feleségével. 

Affleck a klasszikus filmben Rafe McCawley kapitányt alakította, míg Garner egy kisebb szerepet kapott, egy Sandra nevű ápolónőt játszott. A rajongók szerint így az apák napi köszöntés nem egy megindító üzenet, inkább gúnyolódásnak gondolják. Erre csak ráerősít a tény, hogy Jennifer Lopeznek és Ben Afflecknek nincs közös gyereke - írja külföldi forrásra hivatkozva a Life.hu.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek