Létrehozva: 2024.06.20.

Szakíthatott szerelmével a kőgazdag fiatal, Ibizán tervezi kipihenni szívfájdalmát

Hatalmas pénzszórásra készül a realityceleb? Kőgazdag Aurél nem szereti a partikat, mégis valamiért a spanyol buliszigetre készül.

Kőgazdag Aurél egy újabb álomutazásra készül, de nem is akárhova, hanem a bulizók napsütötte paradicsomába, Ibizára. Ugyan a Kőgazdag Fiatalok első évadának legfiatalabb szereplője nem egy partiállat, azonban még az is lehet, hogy nem véletlenül tervez kirúgni a hámból.

Kőgazdag Aurél
Kőgazdag Aurél a bulizók paradicsomjába utazik (Fotó: Máté Krisztián)

Főállású pénzszóró

Bárány Aurél köztudottan egy milliárdos család csemetéje, ezt nem is tagadja, de ami a legjobb, hogy nagyon hálás a családja jó helyzete miatt. Persze ez még nem jelenti azt, hogy spórolás lenne az erőssége. Sőt! A TV2 luxusautó imádó fiatalja főállású pénzszóró is tud lenni, ha egy kicsit elengedi magát, amit a dubaji kalandja is bizonyít. Ennek ellenére Aurél nem egy bulis arc, most mégis Ibizára fog utazni, amiről köztudott, hogy Európa talán legnagyobb party-szigete. Vajon direkt utazhat ide a kőgazdag fiatal?

Kőgazdag Aurél
Kőgazdag Aurél szingli utazásra készül? (Fotó: Bárány Aurél)

Kőgazdag Aurél lazulni tervez?

A milliárdos csemete közösségi-oldalán egy érdekességet lehet észrevenni a bulis utazása előtt, ugyanis Aurél és barátnője, a műsorban is felbukkanó Lara kikövették egymást. Persze ez nem azt jelenti, hogy szakítottak, de már egyetlen közös kép sem található meg róluk, ami több ilyen feltételezésre is okot adhat. Ha valóban szakítottak, akkor lehet ezért utazik el a reality sztár egy bulizó paradicsomba, hogy "kiheverje" a szakítását? Ha ez állna a háttérben, akkor a celeb megnyugodhat, ugyanis, ami Ibizán történik, az szerencséjére remélhetőleg Ibizán is fog maradni.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek