FÜLES

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.06.18.

Katalin lett a célpontja? Sunyi tervet eszelt ki Meghan Markle

Úgy látszik, nem mindenkit hatott meg a nagybeteg hercegné visszatérése.

Mint azt megírtuk, a rákbetegséggel küzdő Katalin hercegné hosszú idő után először került újra reflektorfénybe. Bár a legtöbben örültek felbukkanásának, Meghan Markle megpróbálta elhomályosítani tündöklését– állítja egy királyi szakértő.

Trooping The Colour 2024
Meghan nem tudta elterelni a figyelmet Katalin hercegnéről. (Fotó: Neil Mockford /  Getty Images)

Jonathan Sacerdoti meglátása szerint Meghan figyelemre vágyott és nem örült annak, hogy Katalin került a középpontba - írja a TMZ. Katalin hercegné egészségügyi problémái közepette csatlakozott férjéhez, Vilmos herceghez és gyermekeikhez a Buckingham-palota erkélyén, ezzel emlékeztetve a nyilvánosságot, miért is szeretik annyira a királyi családot. Ezzel szemben Meghan, éppen ugyanakkor egy új termékkel rukkolt elő,  annak reklámozásával volt elfoglalva. Az a terve, hogy ellopja a showt azonban nem vált be, Katalin hogyléte sokkal nagyobb érdeklődésre tart számot.

Harry és Meghan 2020-ban váltak ki a királyi családból, mely tagjait éles kritikákkal illették. Azóta ritkán találkoznak az Angliában élőkkel, láthatóan nem felhőtlen a kapcsolat közöttük, de a vádaskodásaik ellenére a nyilvánosság mégis rajong Katalinékért és az uralkodóért is. Sacerdoti úgy látja, Meghan azért hozott létre saját életmódmárkát, mert el akarja terelni a híreket a korábbi sárdobálásáról.

Mint arról beszámoltunk, hosszú idő után Katalin hercegnét a Trooping the Colour ünnepségen kapták lencsevégre, és csak úgy tündökölt fehér ruhájában, amelyet azonban nem először viselt.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek