Létrehozva: 2024.06.25.

Aurelio elárulta, mennyit keresett eddig az EB meccsein

A volt villalakó és családja napjai mostanában a foci Európa Bajnokságról szólnak. Aurelio sportfogadásokat is szokott kötni, még a skót-magyar meccset is megtette, de azt nem bánja, hogy nem jött be, sőt!

Szereti a tippmixet a korábbi VV győztes, de mindig csak ésszel játszik. Aurelio büszke arra, hogy általában nyerőben van, ami most a foci EB alatt is sok pénzt hozott a konyhára. 

Aurelio
Aurelio döntetlenre tette meg a magyar meccset (Fotó: Máté Krisztián)

Aurelio bukta a magyar meccset

A volt villalakó nagyon szurkol a magyar fociválogatottnak, sajnálta, hogy eddig nem tudtak nyerni az Európa Bajnokságon. Aurelio a skótok elleni meccset döntetlenre tette meg a tippmixen, de örül, hogy ez nem hozott neki pénzt.

Fél millió forint lett volna a döntetlen, de egyáltalán nem bánom, hogy nem jött be a tippem” – mondta Aurelio a Ripostnak. 

Mert van, amit pénzzel nem lehet megvenni és a magyar válogatott gólja, hogy nyertünk, ez pont olyan. Nagyon örültem! És az külön öröm számomra, hogy egy újpesti játékos, Csoboth Kevin lőtte a gólt. Varga Barnabást meg nagyon sajnálom, remélem mihamarább felépül a sérüléséből. Itthon egyébként nagy harcok mennek, mert szerelmem, Niki haragszik a svájciakra, akik ugye származásom miatt nekem fontosak, de mert megverték a magyarokat, azt nem szabad néznem.

A korábbi VV győztes azt is elárulta, hogy bizony nem kevés pénzt hozott neki a konyhára az EB, de a saját csapataira nem szeret fogadni.

Jó tanács, hogy érzelemből nem szabad fogadni! Nálam is most kivételes, hogy a magyarokra tettem pénzt. Eddig egyébként több százezer forintos nyereségem van az EB tippjeimmel! 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek