Létrehozva: 2024.04.19.

Pumped Gabo mindenről kitálalt Aurelióval kapcsolatban

Két év után végre eljött a nagy találkozás, a februárban szabadult, Aurelio és barátja végre megölelhették egymást. Pumped Gabo szerint hatalmasat változott a volt villalakó.

Pumped Gabo és Aurelio barátsága nem szakadt meg, még annak ellenére sem, hogy az izomceleb önhibájából kétszer is lekéste a börtönlátogatást. A korábbi botrányhős megbocsájtotta jó barátja késését, és szombaton szeretettel fogadta barátnőjével bajai otthonában. Gabo nem is tudta mire számítson, azonban kellemesen csalódott. Hiszen Aurelio pozitív irányba hatalmasat változott szerinte: nem csúszott vissza régi rossz szokásaihoz. Sőt, teljesen józan édesapa lett, aki nem csak kislányát, de a gyerkőc édesanyját is szívébe és a házába fogadta.

Pumped Gabo Aurelio
Pumped Gabo megszólalt Aurelio barátnőjéről (Fotó: Bors)

Pumped Gabo: Jó hatással volt a börtön Aurelióra!

Soha többet nem akar visszamenni a rácsok mögé az egykori botrányhős, aki úgy érzi, teljesen megváltozott odabent: sokkal jobb ember lett. Technikailag még mindig fogvatartott Aurelio, aki lábára erősített nyomkövetővel éli otthonában a mindennapokat, ahol már nemcsak édesanyjával, hanem kislányával és annak anyukájával él együtt. A volt villalakó a börtön után főállású apuka lett, ami barátja szerint mindent megváltoztatott az életében.

Bevallom őszintén, nagyon féltettem Aureliót, hogy annyira megviselte a börtönlét, hogy visszaesik, és belecsap az éjszakai életbe újra, annak minden rossz ráhatásával – kezdte a Ripost-nak Pumped Gabo, aki két év után újra találkozott barátjával.

De egyáltalán nem! Sőt, még most is alig találok szavakat, akkorát változott az élete. Lehet hülyén hangzik, de a rácsok mögötti élet jó hatással volt rá, soha többet nem akar visszamenni, ezért teljesen józan életet él, csak üdítővel koccintottunk.

De nem csak ezen látszik a változás, igazi életvidám, pozitív, mentálisan nagyon stabil ember lett. Nagyon jó ezt látni, nagyon büszke vagyok rá! És örülök, hogy megbocsájtotta, hogy bár nagyon szüksége lett volna a látogatásomra bent, de én kétszer is elszúrtam.

Kedvet kaptam a börtönhöz, lehet rám is rám férne egy ilyen változás, mert nem tagadom, azért néha én is szoktam hülyeséget csinálni, és állandóan csak rohanok mindenhová, egy ámokfutás az életem

– tett hozzá nevetve. 

A Balaton Sound arca arról is beszélt, hogy barátja a benti rossz dolgokat is most már olyan viccesen adja elő, mintha már túltette volna magát a benti történéseken. Igaz, az utolsó hónapokban már mindenki kereste a társaságát a börtönben, annyira belejött a sztorizgatásba.

Ami viszont még klasszabb, látni, hogy a magánélete abszolút rendben van! Aurelio mindig is akart gyereket, igaz nem pont úgy jött össze, ahogy tervezte. De a gyönyörű kis Sofiért odáig van, nagyon jó apuka! Ráadásul a kicsi anyukájával, Nikivel újra egymásba szerettek, nagyon jó párost alkotnak. Rengeteg időt töltenek együtt, tulajdonképpen együtt is laknak, együtt nevelik Sofikát!

– zárta bajai beszámolóját Pumped Gabo.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Letartóztatták Varga Viktorékat

origo.hu

Ukrajna bejelentette, elvesztette hadseregét

mindmegette.hu

Figyelmeztet a szakember: nem mindig jó döntés air fryerben sütni-főzni

magyarnemzet.hu

Jó hír a válságba zuhant magyar válogatottnak a bohócos nap végén

ripost.hu

A kutatók elsápadtak attól, ami a Vörös bolygóról előkerült

vg.hu

Óriási bejelentés van készülőben: új autógyár épülhet Magyarországon

origo.hu

Elképesztően szexi pózban mutogatja testét Gelencsér Tímea - kép

travelo.hu

Kiskacsákat mentettek meg a tűzoltók

ripost.hu

Hirtelenül elhunyt Pintér Marianna

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

ripost.hu

Ekkor nézz fel az égre: minden kívánságod valóra válhat május elején

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

FÜLES

Aggódnak a rajongók, eltűnt Vámos Erika

FÜLES

Megható vallomást tett gyermeke édesanyjáról Curtis

FÜLES

Fekete bombázóval az oldalán látták Schmuck Andort

FÜLES

Hihetetlen, így reagált a delfin, amikor Kozso dalra fakadt

FÜLES

Kegyetlen becenevet kapott Meghan Markle Fülöp hercegtől: így érzett iránta valójában a család

FÜLES

Vilmos herceg nem titkolja tovább: így van most a rákbeteg Katalin hercegné

FÜLES

Ez kínos, valami nagyon nem stimmel Berki Mazsi szerelmes fotóján

FÜLES

Itt az újabb sztárszakítás, esküvő előtt derült ki a megcsalás