Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
FÜLES

Szerző Ripost

Létrehozva: 2023.10.14.

Mit keres Sydney van den Bosch lábai között Marics Peti?

Ha egy szemrevaló szingli nő és egy sármos szingli pasi együtt dolgoznak, ott beindulnak a találgatások. Főleg, ha okot is adnak rá.

Amikör kiderült, hogy Marics Peti is bekerült az idei Dancing with the Stars mezőnyébe, és a párja nem más, mint Stana Alexandra lesz, azonnal összeboronálták őket az interneten. Annak ellenére is, hogy a bombázó táncos boldog párkapcsolatban él. Ám a kommentelők szerint Marics, az Marics, vagyis nehéz neki ellenállni, ha napi több órát vele tölt az ember lánya. A próbák során látszott is a pároson, hogy nagy az összhang köztük, ám láthatóan baráti és szakmai kapcsolatban vannak csak.

Fotó: TV2

Alexa nincs, de van Sydney

A Stana-Marics elmélet vitorlájából kifogták ugyan a szelet, de az igazi kommentelők nem vesztenek lendületet, csak megpihennek. Így amikor a Dancing másik sztárja, Sydney van den Bosch megosztott egy közös fotót a VALMAR énekesével, már jöttek is a "tuti, hogy összejöttek" bejegyzések és hozzászólások. Aminek persze alapot ad, hogy mindketten szinglik; elég jól mutatnak egymás mellett, főleg összeöltözve; illetve a Szerencsekerék háziasszonya elég intim közelségbe került Marics combjával, amit a lábai közé kapott.

EZ A FOTÓ ITT LÁTHATÓ!

 

A jósnő is megmondta

Lénárt Évi jósnő előszeretettel néz bele a hazai hírességek jövőjébe, és legutóbb a Bors kedvéért a DWTS mezőnyén végzett sorselemzést. Szerinte két szerelem is szövődik a műsor ideje alatt, amiből az egyik akár lehet is Petié és Sydneyé.

Szerelmek fognak szövődni a műsorban, úgy látom, hogy ketten is megtalálják a párjukat. Köztük egyébként most is izzik a levegő, látszik, hogy egy hullámhosszon vannak, és mivel vészesen közeledik az élő adás, nem fogják tudni sokáig palástolni az érzelmeiket. Ám, hogy kikről van szó, az legyen meglepetés...

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek