Létrehozva: 2023.07.13.
Módosítva: 2023.07.14.

Kellemetlen szituációba keveredett Bochkor Gábor: gyönyörű lány hívta harcra

Bochkor Gábor valószínűleg nem számított rá, hogy egy ártatlannak tűnő kijelentésével egy gyönyörű, fiatal lányt is magára haragít.

Bochkor Gábor valószínűleg még sosem kapott olyan ajánlatot, mint most a fiatal influenszertől, Oliviától. A lány egy TikTok-videóban akadt ki a rádiósra, aki a minap az egyik hazai ruhamárkáról beszélt, s azt is megemlítette, hogy a tulajdonosok milyen rossz nevet választottak. Mivel ez a márka szorosan kapcsolódik Oliviához, hiszen családi vállalkozásról van szó, érthető, hogy felkapta a vizet, s kikérte magának a rádiós szavait - írja a Metropol. 

Bochkor Gábor
Fotó: Bors
Bochkor Gábort ketrecharcra hívták

Olyan rossz név az a Griff, mond már meg nekik, ha bárkivel is beszélsz. Te vennél valaha egy Griff kabátot?

 – hangzott el a minap a Retro Rádió reggeli műsorában, amivel a jelenlévők egyet is értettek, s gyorsan lezártnak tekintették a témát. Akkor még nem gondolták, hogy egy lavinát indítottak el a megjegyezésükkel.

"Ez nem volt szép!"

Olivia közel 120 ezer követővel büszkélkedik a TikTokon, akiknek el is sírta a bánatát a történtekkel kapcsolatban. Egészen pontosan a felháborodva közölte az emberekkel, mennyire megbántotta őt és a családját Bochkor, amiért a márka nevét minősítette. Nyilvános bocsánatkérést követel a rádióstól, de viccesen azt is megjegyezte, hogy egy ketrecharcban is benne van. 

"Bochkor Gábor, ez nem volt szép! Először is nagyon sajnálom, hogy nem tetszik neked a Griff név, ez természetesen szubjektív dolog, mint a reggeli pólóválasztásod. Annyira mondjuk mégsem lehet rossz, hiszen az elmúlt 37 évben több, mint 300 ezer kabátot adtunk el. Hiába ti nem vennétek, sokan vettek. (...) Nem csak engem és a vásárlóinkat bántottad meg, hanem a családomat is, akik 37 év kőkemény munkájával érte el ezt, ezzel a "rossz" névvel." 

Én tényleg nem értem, hogy mi értelme van annak, hogy egy ilyen nagy nyilvánosságnak örvendő ember kifigurázza más életének a munkáját. Mi szeretnénk kérni tőled egy nyilvános bocsánatkérést, vagy hogyha ezt nem szeretnéd, akkor a mai trendeket követve szeretnélek kihívni egy ketrecharcra

 – fogalmazott a fiatal lány, aki valószínűleg nem gondolta komolyan, hogy a rádiós reagálni fog az üzenetére, ám Bochkor alaposan meglepte...

@st.olivia Bochkor Gábor. Ez nem volt szép. Bochkor Vs Griff | #magyartiktok #bochkorgabor #griffwebshop #ketrecharc @Bochkor Radio Show ♬ eredeti hang - Оливия

Bochkorékhoz eljutott az üzenet

Csütörtök reggel a Retro Rádióban is visszhangot kapott Olivia videója, akinek maga Bochkor üzent. A műsorvezető elmondta, hogy bár a véleményét nem változtatja meg, szívesen vendégül látják a fiatal lányt a stúdióban, s megbeszélhetik a dolgot. 

Olivia, drága! A helyzet az, hogy tökre értelek, de a véleményemet nem fogom megváltoztatni, hiszen abból egy fajta van, nem lehet megvásárolni és kicserélni egy másikra. Azt is megértem, hogy ez egy családi vállalkozás, nagyon sikeresek vagytok, illetve igazad van abban, hogy ott vagytok a piacon ezer éve. Az, hogy nekem a név nem tetszik, azon vitatkozhatunk, mehetünk harcolni is, de ezért nem tudok bocsánatot kérni. Úgyhogy Olivia, gyere be, meghívunk egy kávéra, veszek neked bármit az automatából és megbeszéljük

 – mondta Bochkor

 

origo.hu

Újabb lépés a tragédia felé: a franciák átléptek egy átléphetetlennek hitt határt

ripost.hu

Megmutatja hatalmát az univerzum, 3 csillagjegy élete most felfordul

borsonline.hu

Molnár Andi kapcsolatáról vallott Szente Vajkkal: „A mi történetünk, az belül zajlik”

magyarnemzet.hu

Óriási razzia volt a belvárosban, megvan kiket kaptak el

ripost.hu

"Nem tudom értelmezni" - váratlanul stílust váltott Tóth Andi

ripost.hu

Te felismered a magyar retró slágereket a szövegük alapján? - Kvíz

mindmegette.hu

A Lidl minden vásárlóját érinti a cég változtatása: lehet, hogy még észre se vetted

ripost.hu

Itt a vége? Még a képeket is törölte Sebestyén Balázs felesége

ripost.hu

Most jött: újabb vízi baleset történt, többen meghaltak és eltűntek

ripost.hu

"Egyre nehezebb" – Mellékhatásokkal küzd Katalin hercegné, sokat fogyott és hullik a haja

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

FÜLES

Aggódnak a rajongók, eltűnt Vámos Erika

FÜLES

Megható vallomást tett gyermeke édesanyjáról Curtis

FÜLES

Fekete bombázóval az oldalán látták Schmuck Andort

FÜLES

Hihetetlen, így reagált a delfin, amikor Kozso dalra fakadt

FÜLES

"Plasztika nélküli, egyszerű szépség" - odavannak Mikes Annáért a rajongók

FÜLES

"Harry és Meghan soha nem házasodtak volna össze, ha Diana hercegnő még élne"

FÜLES

"Nem tudom értelmezni" - váratlanul stílust váltott Tóth Andi

FÜLES

"Jobban illik hozzád" - hoppá, kit ölelget Tóth Gabi?