Létrehozva: 2023.05.31.

Tóth Andi rajongói hadjáratot indítottak Marics Peti ellen

Továbbra sem csitulnak a kedélyek Marics Peti körül, ami a hírek szerint az énekest is megviseli. A Ripostnak most a popsztár egyik barátja tálalt ki a történtekről, és azt is elmondta, mi állhat a lejárató hadjárat hátterében.

Az elmúlt napokban óriási botrány bontakozott ki Marics Peti körül, akit egy Facebook-csoportban többen is megvádoltak azzal, hogy illetlen ajánlatokat tett fiatal lányoknak. Szülők, testvérek és barátok is jelentkeztek, hogy megosszák a történetüket, miszerint a ValMar énekese a koncertek után csapja a szelet a rajongóinak, majd felajánlja, hogy töltsenek egy kis időt kettesben. Ha elutasítják az ajánlatot, akkor Peti még egyszer legalább próbálkozik, majd mintha mi sem történt volna, eltűnik az életükből. A hozzátartozók közül többen azt is leírták, hogy ezek után nem engedik el a gyermekeiket a koncertekre, és remélik, hogy az ügynek lesz retorziója. 

Tényleg Tóth Andi rajongói támadják Marics Petit?  Fotó: Bors

Bár a Bors korábban próbálta elérni Marics Petit, ám csupán a menedzserét sikerült, aki nem kívánt nyilatkozni a történtekkel kapcsolatban. Ellenben az énekes ismerősével, aki már akkor is kijelentette, hogy el sem tudná képzelni az alábbiakat a barátjáról:

"Mivel többen is írtatok, felszólaltatok, elmondanám, hogy pár héttel ezelőtt a húgom azzal menőzött, hogy ez a macskajancsi Marics gyerek felajánlotta magát neki egy koncert után. Aztán amikor megjelölte a közös képén, akkor Marics írt neki, hogy áll még az ajánlata. Őszintén remélem, lesz ebből ügy, mert ahogy látom, jelentkeznek szép számban a szülők" – írta Tibor abban a bizonyos XI. kerületi Facebook csoportban, amivel egy megállíthatatlan lavinát indított el. Napokkal a poszt megjelenése után is bukkannak fel magukat áldozatnak hívó emberek, akik a nyilvánosság felé fordultak. Bár bizonyítékkal egyetlen alkalommal sem szolgáltak még, a ValMar és Marics Peti rajongóit megosztotta a történet...

Megszólalt Marics Peti közeli barátja: "Ezek súlyos vádak"

A Ripostnak sikerült elérni ismét az énekes barátját, aki továbbra sem érti, mi történik Marics körül. Azt azonban biztosra tudja, hogy ezek a lejárató, rosszindulatú kommentek azóta terjednek a neten, mióta Peti és Tóth Andi szakítottak. Az is kiderült, hogy az énekes számtalan üzenetet kapott a visszavonult énekesnő csalódott rajongóitól, akik egyébként Kovács Gyopárt sem kímélik...

"Ámulva olvastam azokat a kommenteket, melyeket állítólag szülők, testvérek fogalmaztak meg Petiről. Régóta ismerem őt, tudom, hogy semmi alapja nincs ezeknek a rágalmaknak, hiszen sosem kezdene ennyivel fiatalabb lányokkal. Arról nem is beszélve, hogy ajánlgatni sem fogja magát... Az viszont egyértelműen látszik, hogy azóta jelennek meg ilyen jellegű kommentek, mióta Peti és Andi nem alkot egy párt" – kezdte kollégánknak az énekes neve elhallgatását kérő egyik közeli ismerőse, aki szerint nem csak Petit ostromolják, de az állítólagos új barátnőjét, Gyopárt is. 

Nagyon rossz irányba halad ez a történet, mert ezek súlyos vádak, amivel nem lehet csak úgy dobálózni. Beszélgettünk erről Petivel is, és ő sem érti, mi történik. Már Gyopárral kapcsolatban sem értette, hogy neki például miért írogatnak Andi rajongói, sokszor nyomdafestéket nem tűrő módon, csak azért, mert szerepel a ValMar klipjében. De ugyanez történt a szakítás után is, megrögzötten kapta az üzeneteket, hogy Andinál soha nem talál jobbat, stb... 

– tette hozzá az informátor, aki reméli, hogy hamarosan véget ér ez a rémálom Peti számára, hiszen hiába nem beszél róla, megviseli az ügy.

FÜLES

Kínos pletyka kapott szárnyra Marics Petiről és új barátnőjéről

Mit szól mindehhez Tóth Andi?

FÜLES

Kínos pletyka kapott szárnyra Marics Petiről és új barátnőjéről

Mit szól mindehhez Tóth Andi?

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Itt a nem várt fordulat, egyáltalán nem azt kapják Amerikától az ukránok, mint amire számítottak

origo.hu

20+1: amikor a Simpson család előre látta a jövőt!

borsonline.hu

„Mégsem vagyunk megfelelő partnerek...” – drámai döntés született a Házasság első látásra műsorában

hirtv.hu

Vezércikk – A CPAC Hungary a konzervatív erők egyik legfontosabb rendezvényévé vált + videó

ripost.hu

Sztárok bulizás közben - Galéria

mandiner.hu

„Szürke a cella” – nyílt levelet írt magyar börtönéből az olasz antifa

origo.hu

Kocsis Máté: Nem az a lényeg, hogy Magyar Péter mit mond, hanem az, hogy a mögötte állóknak mi a céljuk

mindmegette.hu

5 egyszerű amerikai csokis keksz, aminek nem lehet ellenállni

ripost.hu

"Újjászületés" - Ezt művelték a levegőben Vajna Timi testével - Fotó

ripost.hu

Mennyire vagy művelt? 10 emberből 9 nem tudja ezeknek a szavaknak a jelentését

ripost.hu

Megdöbbentő bejelentést tett a NASA: életet találtak a Marson

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

FÜLES

Aggódnak a rajongók, eltűnt Vámos Erika

FÜLES

Megható vallomást tett gyermeke édesanyjáról Curtis

FÜLES

Fekete bombázóval az oldalán látták Schmuck Andort

FÜLES

Hihetetlen, így reagált a delfin, amikor Kozso dalra fakadt

FÜLES

"Csípem a feketéket!" – Marics Peti elárulta magát

FÜLES

Szandiról sosem látott fotó került elő, le fog esni az állad

FÜLES

Csak úgy ragyog: szépen gömbölyödik Iszak Eszti pocakja

FÜLES

Lékai-Kiss Ramóna babát vár? Mindenki ledöbbent a legújabb képén