Létrehozva: 2023.05.25.

L.L. Junior és Király Linda között tényleg szerelem van?

Linda és Junior ugyan több, mint húsz éve ismerik egymást, eddig fel sem merült, hogy a barátságon kívül férfi-nő kapcsolatba keveredtek volna. Eddig...

Király Linda és L.L. Junior... bár két évtizede ismeri egymást a két híres énekes, valahogy nehéz őket elképzelni egy férfi-nő kapcsolatban. Az életük, a sorsuk, a karrierjük annyira eltér a másiktól, hogy első gondolatra nehéz elképzelni, hogy lehetne köztük valami. Mégis erről beszél most már a fél ország. Vajon van alapja a pletykáknak

Közösen Olaszországban  

Kevés szebb nyaralóhely létezik Európában, mint Positano, a Nápolytól délre eső Amalfi-part egyik legismertebb városa, az UNESCO Világörökség részeként nyilvántartott nyaralóhelye. Az azúrkék tengerpart mágnesként vonzza a turistákat, köztük rengeteg magyart, ideértve természetesen a celebeket is, akik büszkén pózolnak az Instagram oldalaikon a fehér sziklák előtt. 

Hogy, hogy nem, tavaly nyáron egyszerre egy időben itt nyaralt Király Linda és L.L. Junior is. Az Instagram-oldalaikon történt bejelentkezések után természetesen azonnal elindult a pusmogás: a két énekes biztosan nem véletlenül találkozott ott, talán együtt utaztak, és azért fotózkodnak külön, mert nem akarják felvállalni a kapcsolatukat. Az akkor feltett kérdésekre soha, senki nem kapott választ, és a pletykák el is ültek azonnal, ahogy Dárdai Blanka belépett Junior életébe. 

Junior összejött Blankával  

2022 szeptemberében egyre több árulkodó jel utalt arra, hogy L.L. Junior beleszeretett a nála jóval fiatalabb kolléganőjébe, Dárdai Blankába. A páros előbb a közösségi oldalaikon üzengetett egymásnak, aztán szép lassan elkezdtek közös képeket is posztolni, így akkorra már nem volt kérdés: egy párt alkotnak. A románcuk – most már tudjuk – nem tartott nagyon sokáig, egy évet sem bírtak ki egymással, körülbelül fél év után épp a napokban jelentette be Junior, hogy véget ért a kapcsolatuk. A szakítás híre pedig újra a felszínre hozta a régi pletykát: mi van, ha Király Linda miatt mentek szét? 

 

Barátság extrákkal 

Az interneten terjedő legfrissebb pletykák szerint valaki látta, amint Junior épp Király Linda 13. kerületi lakásából távozik… A városban azt beszélik, hogy a két énekes között régóta tartó szoros viszony van, ami jó barátság, némi extrával. A jól értesültek tudni vélik, hogy többször is ugyanabba a társaságba mennek, hiszen vannak közös barátaik, ahol mindig jól érzik magukat együtt. 

A pletykák már odáig mentek, hogy állítólag pont Linda miatt lett vége Junior és Blanka kapcsolatának is, erre azonban semmilyen kézzelfogható bizonyíték nincs. Ahogy arra sem, hogy Linda és Junior között több lenne, mint barátság. De, ha már ilyen sokan beszélik ezt, kérdezzük meg az érintetteket! 

LL. Junior a napokban látogatott el Hajdú Péterhez a Frizbi TV-be, ahol őszintén beszélt a válásáról, a folyamatban lévő gyermekelhelyezésről is, és természetesen a Lindával való viszonyáról. 

A pénteken adásba kerülő beszélgetésben többek között ez hangzik el: 

- Olaszországban összefutottunk, de külön társasággal voltunk. Most, hogy a Blankával van ez a rumli, előhozták a tavalyi pletykákat – magyarázta Junior, majd hozzátette: - 25 éves ismeretség a mienk. Vicces, hogy Blanka és Király Linda egy kerületben laknak, közel egymáshoz. Mi haverok vagyunk, bulizunk. Kölcsönös tisztelet van köztünk, ennyi.

Király Linda egy pár percig hangosan kacagott miután felhívta a Bors telefonon és megkérdezték tőle, hogy mi igaz a szóbeszédből. 

- Nincs erről igazán mit mondani. Semmi alapja nincs a pletykának. Olaszországban két külön társasággal voltunk, tényleg véletlenül találkoztunk. 

De tegyük is tisztába a dolgokat: Kezdem azzal, hogy az elmúlt hónapokban alig voltam itthon, az Egyesült Államokba szólított a munkám, többet tartózkodom a tengerentúlon, mint Magyarországon. Aztán azzal folytatnám, hogy világ életemben irtóztam attól, hogy valaki ismerkedni kezd egy párkapcsolatban élő másikkal, ez egész egyszerűen nem én vagyok. Végezetül pedig: Juniort nagyon tisztelem, együtt indult a karrierünk, és barátságban vagyunk. Ja, és öt éve vagyok szingli, és ez az állapotom még mindig tart. Remélem ezzel mindent elmondtam. 


 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Itt az ukrán fenyegetés: megszállják Magyarországot!

origo.hu

Berki Mazsi és milliárdos párja ismét fotót mutatott a luxusnyaralásukról - kép

life.hu

Zöld dzsungel, buja kert: így fest Palvin Barbi és férje álomotthona Hollywoodban

metropol.hu

."Nem hülye, tudja" – Gulácsi nagyot hibázott, ki véd a Real Madrid ellen?

magyarnemzet.hu

Bud Spencer- és Terence Hill-filmek, amik végül soha nem készültek el

origo.hu

Kulcsár Edina is megszólalt a negyedik terhességéről

astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. február 8.: a Kos bárkit az ujja köré csavar, a Rák segítséget kap

ripost.hu

Lelepleződött egy titok Tóth Gabi új párjáról, Papp Máté Bencéről

life.hu

A stressztől is felborulhat a menstruációs ciklusod (hirdetés)

life.hu

A hüvelyflóra sokszínűsége: a mikrobiomunk egyéni mintázata (hirdetés)

she.life.hu

Így szüntette meg a cikluszavaromat a barátcserje (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

FÜLES

Ez ám a nagy fordulat: Vitray Tamás nem azt a nőt vette el, aki legutóbb a barátnője volt

FÜLES

Jön a második baba? Kiderült az igazság Kulcsár Edina várandósságáról

FÜLES

Kulcsár Edina és G.w.M nagy bejelentést tett a második gyermekükről

FÜLES

„Nincs víz, nincs vevő” — A kutyának sem kell Zámbó Jimmy 50 milliós nyaralója

FÜLES

Aggasztó jelek: romokban van Meghan és Harry házassága?

FÜLES

Lelepleződött egy titok Tóth Gabi új párjáról, Papp Máté Bencéről

FÜLES

Szülés után egyből pózolt, most miért tűnt el Katalin hercegné? Kómáról pletykálnak

FÜLES

Magánéletéről nyilatkozott Tóth Gabi: meglepő dolgot árult el!