Létrehozva: 2023.05.02.
Módosítva: 2023.07.20.

Van még visszaút? Megszólalt az ismerős Kucsera Gábor és Tápai Szabina kapcsolatáról

Reménykednek a rajongók, hogy újra egymásra találhatott Kucsera Gábor és Tápai Szabina. Az egykori házaspár ismerőse most elárulta, hányadán áll a két híresség.

Idén februárban egy érzelmes interjúban jelentette be Tápai Szabina, hogy férjével, Kucsera Gáborral a válás mellett döntöttek. A hír bár nem lepte meg a rajongókat, sokan szomorúan vették tudomásul a sztárpár döntését, hiszen közel 10 év után futott zátonyra a házasságuk. Az egykori szerelmesek egyébként 2013 nyarán keltek egybe, pár hónappal később született meg első gyermekük, Bence, majd családjuk később két kislánnyal bővült: Milla 2018-ban, Bella 2021-ben jött világra. A tíz év alatt több pletyka is felröppent körülöttük, hogy valami nem stimmelhet a házasságukban, ám ezt minden alkalommal tagadták, végül azonban beismerték, hogy kudarcba fulladt a közös életük. 

Fotó: Bors
 

Gáborral mindketten megtettünk mindent a házasságunkért. Sokszor sikerült kimásznunk a gödörből, mert ugyanakkor és ugyanannyira akartuk, de most elkerültük egymást az időben

 – nyilatkozta még év elején Szabina, aki vallomásában azt is megemlítette, hogy bizony megcsalás is volt a kapcsolatukban... Nem meglepő hát, hogy ezekután mindenki arra számított, mint a legtöbb sztárpár esetében, azaz, hogy Kucsera és Tápai valószínűleg köszönőviszonyban sem marad. A minap viszont alaposan rácáfoltak mindenkire...

 

Együtt tölthették a hétvégét 

A hosszú hétvége alatt Szabina megosztott egy fotót, melyen Kucserától jelentkezett be. A kajakos ugyanis megnyitotta a Törökmező Turistaház - Kalandpark és Kis-Állatparkot, ahová feltehetően exfelesége a gyermekeikkel látogatott el. Már a kép óriási visszhangot eredményezett, a rajongók elkezdték a találgatásokat, vajon kibékülhetett-e egymással a két híresség. A Ripostnak az egykori házaspár egyik közeli ismerőse válaszolt a kérdésre.

"Jóban maradtak, annak ellenére is, hogy sokan azt hittük, ez nem így lesz. Nyilván nem utolsó szempont, hogy összeköti őket három gyönyörű gyermek, akiknek szeretnék biztosítani a boldog családi hátteret, hiába nem élnek már egy fedél alatt. Igazából egy baráti kapcsolattá szelídült vissza a helyzet, ugyanúgy beszélnek egymással és segítik is a másikat. 

Az, hogy ebből lesz-e valaha több, nem tudom... Majd az idő eldönti

 - mondta a Ripost-nak az ismerős, akinek szavai szintén alátámasztják a rajongók elképzelését. Megkérdeztünk hát egy szakértőt, van-e esély arra, hogy egy ilyen viharos válás után újra egymásra találjanak az egykori szerelmesek.

Fotó: Czerkl Gábor
A szakértő szerint is lehet még közös jövője Kucsera Gábornak és Tápai Szabinának

Van még remény az újrakezdésre

Droppa Éva családterapeuta adott némi bizakodást azoknak, akik szívesen látnák egy pártként a Kucserát és Tápait. Elmondása szerint ehhez arra van szükség, hogy minden sérelmüket meg tudják beszélni, amihez az első lépés a békés, baráti kapcsolat kialakítása.

"Ha egy ilyen volumenű válás után rendeződött a viszony, akkor valószínűleg az érintett feleknek sikerült megbeszélniük a sérelmeket. Fény derülhetett arra, hogy miért jutottak el a válásig, mik voltak azok a problémák, melyek odáig vezettek, hogy külön folytassák az életüket. Itthon egyébként rengeteg házaspár dönt a válás mellett anélkül, hogy egy szakértő, úgynevezett válásterapeuta segítségét kérjék. Megelőzhető lenne rengeteg válás, hiszen a kapcsolatok egyik alapköve a kommunikáció. Ha ez nem működik, akkor a sérelmek csak gyűlnek, míg nem ki nem pukkad az a lufi... "- mondta lapunknak Droppa Éva, aki azt is hozzátette: szerencsés helyzet állhat fent Kucsera Gábor és Tápai Szabina között, ha a válásuk ellenére sikerült békét kötniük. Ám lapunk arra is kíváncsi volt, van-e esetleg visszaút az egykori sztárpár számára?

Halovány az esélye annak, hogy egy ilyen lezárás után újra egymásra találnak a felek, azonban nem kizárható. Ehhez azonban mindenekelőtt egy feltáró beszélgetés szükséges, hogy kiderüljön, hol és mikor romlott meg a házasság, illetve felszínre kell kerülniük a sérelmeknek is. Nem egy könnyű folyamat ez, és valójában nagyon kevés párral találkoztam, akik egy viharos válás után visszataláltak volna egymáshoz

 - tette hozzá a családterapeuta, s bár a rajongók a közös fotó után reménykednek, hogy egyszer még együtt láthatják a volt sztárpárt, az esély erre valóban minimális. Főként azért, mert a pletykák szerint Szabina egy másik férfi mellett ismét megtalálta a boldogságot.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Megőrlülnek a vásárlók az IKEA 140 forintos akciójától

origo.hu

Háborús üzenetet küldött Oroszország Amerikának

metropol.hu

Dárdai Pál nem maradhat! Szalai Ádám korábbi edzőjével tárgyal a Hertha

mandiner.hu

Lavinát indíthatott el Orbán Viktor, ezt pedig páratlan szorongással figyelik Kijevben

metropol.hu

Házasság első látásra: Gyöngyi Csabival marad

mandiner.hu

„Kissinger forog a sírjában” – eddig tarthat ki Ukrajna Nógrádi György szerint (VIDEÓ)

origo.hu

G.w.M hatalmas titkot árult el születendő kisfiáról

mindmegette.hu

Itt a Lidl nagy dobása: ilyen még nem volt egyik hazai boltban sem!

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

FÜLES

Aggódnak a rajongók, eltűnt Vámos Erika

FÜLES

Megható vallomást tett gyermeke édesanyjáról Curtis

FÜLES

Fekete bombázóval az oldalán látták Schmuck Andort

FÜLES

Hihetetlen, így reagált a delfin, amikor Kozso dalra fakadt

FÜLES

Erre vártunk: kiderült, hogy van most valójában Katalin hercegné

FÜLES

"Csípem a feketéket!" – Marics Peti elárulta magát

FÜLES

Szandiról sosem látott fotó került elő, le fog esni az állad

FÜLES

Csak úgy ragyog: szépen gömbölyödik Iszak Eszti pocakja