Orbán Viktor: Amíg nemzeti kormány van, Magyarország nem lép háborúba!

POLITIK
Létrehozva: 2023.03.11.

Hopp Csilla fájdalmas, nyílt levele hatással lehet Junior válóperére

L.L. Junior a volt párját, Hopp Csillát is belekeverte a válóperébe, a zenész azt szeretné, ha a fiai édesanyja nyilatkozna arról, hogy ő milyen jó apa. Csilla azonban a közös gyermekük, Dávidka halála után egy olyan hangvételű nyílt levelet írt, ami nagyban befolyásolhatja Junior ügyét a bíróságon.

L.L. Junior arra kérte Hopp Csillát, a volt párját, hogy ő tanúskodjon mellette a válóperében. A zenész fiainak édesanyja komoly szerepet kap a Körtvélyessy Kinga és Junior közötti gyermekelhelyezési perben, hiszen neki kellene bizonyítania, hogy a zenész jó apa. 

Junior Kinga
Körtvélyessy Kinga és L.L. Junior a régi szép időkben Fotó: Instagram 

Hopp Csillának és a zenésznek két kisfia született, Lacika és Dávidka, a páros azonban a második gyermek megszületése után nem sokkal különvált, így Junior vasárnapi apuka lett. A fiúk nevelésében a külső szemlélő szemében a rapper aktívan vett részt, a színfalak mögött azonban komoly ellentét feszült a szülők között, ami csak azután került felszínre, amikor megtörtént életük legnagyobb tragédiája: a kisebbik gyermek, Dávidka nem sokkal a negyedik születésnapja előtt egy autóbaleset következtében elhunyt. 

Fotó: TV2

Csilla és Junior érthető módon összeomlott a gyászban. Ebben az időszakban pedig több meggondolatlan lépést is tettek, amit természetesen senki sem hánytorgat fel nekik... Elképzelhetetlen fájdalom, amit át kellett élniük. A zenész akkor úgy érezte, hogy a gyermekei édesanyja nem alkalmas szülőnek, ezért magához akarta venni Lacikát, amire Csilla egy szívet facsaró nyílt levélben borította a dühét, a fájdalmát, az elkeseredettségét a világhálóra. A levél 2019 szeptemberében íródott, és a mai napig megtalálható az interneten: 

„Kérdezem én, mint anya, aki látta meghalni a gyermekét?! Kérdezem én, mint szülő, tőled L.L.Junior! Kérdezem én, mint érző ember, aki egy ilyen tragédia után nem ismer szavakat, mert nincs. Hol voltál? Hol voltál az utóbbi 4 évben? Csak Lacika miatt veszek levegőt. Én nem a vádaskodásban és pusztításban, a nyilvánosságban élem a gyászom, hanem a lelkem és teljes valómban. Milyen ember, apa, szülő vagy te, hogy még azt sem hagyod, hogy gyászoljak, hogy fájjon, hogy megélhessem a kínok kínját békében, harcra kényszerítesz a fiamért?! Elvitted. Oda adtam, ahogyan mindig, mert a gyerekeket néztem, hogy nekik mi a jó, amióta csak megszülettek. És te nem engeded, hogy velem legyen? Mentális és pszichés zavar? Ha abban a csodában lett volna részed, amiben nekem volt anyaként, nem is élnél, mert gyenge vagy. Az utolsó lélegzetemig küzdeni fogok a gyerekemért, mert nem lehet egy olyan emberé, aki 6 évig semmit nem tudott a fiairól és sosem tudta, mi az a szeretet, mert nem volt ott, mert egy ágyban és egy pénztárcában találta meg az élet értelmét... Nem tudod mit érzek, mert nem voltál ott. A fiadat utoljára a műtétje napján láttad 10 percre, amin szintén nem voltál ott, ahol velem foglalkoztál és nyomtad az undort, utána pedig egy órán keresztül vigasztaltam, mert te sírva hagytad ott... Sírt érted, hogy hiányzol neki... Ahogy egész életükben tették! A te döntésed volt! Ahogy az is, hogy megszületett és megfogtad a bőröndöd és ott hagytad az egy hetes és 2 éves fiaid. Minden egyes ember a környezetünkben, a bölcsődében, az óvodában, a fejlesztéseken, az orvosoknál, a nevelési tanácsokban, a szomszédok tanúsítani fogják, hogy téged nem láttak egyszer sem vagy csak nagyon ritkán, ha épp az időd engedte. Én az utolsó percig az ő szeretetükben és boldogságukban úsztam! És szeretett fiam emlékére esküszöm, hogy megküzdök a fiamért, Lacikáért. GYÁSZOLOK!!!!!!Ezért nem nyilatkozom, mert ÉN megélem minden percét, nem a közösségi oldalakat nézem, nem olvasom a cikkeket és nem azzal foglalkozom, hogy lehetetlenítsek el embereket és pusztítsak, kérek mindenkit és téged is L.L .Junior TARTSD TISZTELETBEN A GYERMEKÜNK TISZTA EMLÉKÈT!!!!!!!!!!” 

Juniort is felemésztette a gyász Fotó: Markovics Gábor

Erre a levélre L.L. Junior a Fiumei úti sírkertből bejelentkezve, egy élő videóban reagált (amit azóta letörölt a Facebook-oldaláról), a volt párját hibáztatva a tragédiáért… A szörnyű események óta lassan négy év telt el, a szülők megtanultak együtt élni a gyermekük hiányával, és a kapcsolatuk is rendeződött, bár nem élnek együtt, de közösen nevelik a kisfiukat, Lacikát. A zenész nem sokkal a szakítása után összeházasodott Körtvélyessy Kingával, de a kapcsolatuk nem volt súrlódásmentes, sőt... Igencsak sok balhéjuk volt nyilvánosan is. Ebből a házasságból is született egy gyermek, Lilike, aki jelenleg az édesanyjával él. A páros két hónappal ezelőtt jelentette be hivatalosan is, hogy elválnak. 

Körtvélyessy Kinga egyedül érkezik a válóperére (Fotó: Bánkúti Sándor)

Juniornak és Kingának most folyik a válópere, ami az első jelek szerint nem lesz egy sétagalopp: mindketten igényt tartanak a gyermekfelügyeletre, a vagyonmegosztás körüli botrányok pedig épp most körvonalazódnak. Junior a Bors információi szerint egy váratlan húzással beidéztette Hopp Csillát, akinek mellette kellene tanúskodnia arról, hogy milyen jó apa. A fiatal asszony egykori levelének felbukkanása azonban nem biztos, hogy jó irányba lendíti a zenész ügyét. Vagy éppen pont jól jön, ki tudja? Hiszen az azóta eltelt négy évben L.L. Junior példás apává változhatott, amire bizonyítékok is vannak: nagyon sok időt tölt együtt Lacikával. Erről pedig Csilla tud a leghitelesebben beszámolni, és megerősíteni azt a bíróság előtt, hogy az énekes mennyit fejlődött apaként, és milyen jó kapcsolatot ápol a legnagyobb gyermekével. 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Elképesztő, hogyan szállította rakományát egy autó a 3-as úton, ilyet még a Magyar Közútnál se láttak - videó

origo.hu

Bugyi nélkül fotózták a Magyarok Világszépe királynőjét

borsonline.hu

Most jött: kizuhant egy 3 éves gyerek egy emeletes ház ablakából Budapesten

ripost.hu

Kizuhant egy 3 éves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a Kossuth Lajos utcában

vg.hu

Korszakváltás a magyar légvédelemben – Jön a NASAMS, megy a KUB

origo.hu

Tangás fürdőruhára vetkőzve ünnepelte születésnapját Szőke Zsuzsi

astronet.hu

Ennek a 4 csillagjegynek bőséget hoz a Bika hava

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Visszatérnek a mínuszok, de ez még nem minden: mutatjuk, milyen időre készülj hétvégén

ripost.hu

Kitálalt a házassági tanácsadó: innen tudhatod, hogy a kapcsolatod halálra van ítélve

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

FÜLES

Fekete bombázóval az oldalán látták Schmuck Andort

FÜLES

Hihetetlen, így reagált a delfin, amikor Kozso dalra fakadt

FÜLES

Külföldön folytathatja a Fekete Vonat sztárja

FÜLES

Friss hírek érkeztek a börtönben lévő Papaszitáról!

FÜLES

Óriási bejelentést tett Tóth Gabi, özönlenek a gratulációk - Fotó

FÜLES

Durva balesetet szenvedett a forgatáson a Marvel sztárja, sokkoló fotókon a sérülései

FÜLES

Hoppá: Gyermeket vár a TV2 csoda szép sztárja, mindenkit meglepett a bejelentéssel

FÜLES

Pumped Gabo mindenről kitálalt Aurelióval kapcsolatban