Létrehozva: 2023.02.28.

Szerelme mindent megad neki, elképesztő pompában él Berki Mazsi

Úgy tűnik, Berki Mazsi számára mindent megad Zoltán, ám a követői szerint ez már inkább rongyrázás és provokáció a külvilág felé.

75 milliós Mercedes, méregdrága ruhák és luxusnyaralások... Berki Mazsi láthatóan új életet kezdett néhai férje halála után, ráadásul nem is akármilyet. Fényűző pompában tengeti mindennapjait, hol Zanzibáron élvezi a napsütést, hol pedig a Maldív-szigeteken kémleli a végtelen óceánt, mindezt pedig Zoltán társaságában. A férfi olyan életet biztosít az özvegynek, amit még Berki sem tudott...

Berki Mazsit nem érdeklik a rosszindulatú kommentek, élvezi a luxust Zoltán mellett Fotó: Markovics Gábor

Látványos luxusélet

Alig négy hónappal férje halála után egy 75 millió forintot kóstáló Mercedesben kapták lencsevégre az özvegyet. Ekkor még azt pletykálták, hogy Mazsinak bőven akadnak anyagi gondjai, ezért is volt olyan meglepő, mikor a luxusterepjáróval furikázott Budapest utcáin. Nem sokkal később aztán kiderült, hogy az édesanyának új szerelem lépett az életébe, aki nem más, mint elhunyt férje volt üzlettársa, Zoltán. A férfi azonban nem csak autóval és méregdrága ruhákkal kedveskedett az özvegynek,  rendszeresen viszi luxusutazásokra, Zanzibárra vagy épp a Maldív-szigetekre. 

Az év elején rögtön Afrikát vették célba a szerelmesek, a Bors szemfüles olvasója pedig több fotót is készített a turbékoló párról az egyik ötcsillagos luxushotelben. Ám még meg sem száradt a Zanzibáron átnedvesedett fürdőruhájuk, már úton voltak a Maldív-szigetek felé, ahol botrányos viselkedésükkel hívták fel a figyelmet magukra. Egy szemtanú szerint a társaság férfi tagjai kicsit felöntöttek a garatra a repülőn, tudomást sem véve a többi utasról. Viszont a megbotránkoztató magatartásuk ellenére is borítékolva volt, hogy a trópusi szigetre sem kempingezni mentek... Sőt, mi több, Zoltánnak mélyen a zsebébe kellett nyúlni, hiszen egy olyan villát béreltek, amely az óceánra épült. Meg is kérték az árát, éjszakánként 400 ezer forintot kóstált a luxusapartman. De ha még ez sem lenne elég, a nyárból most a télbe utazott a szerelmespár, a minap egy síparadicsomból posztolt az özvegy, hasonlóan fényűző környezetből...

Újabb luxusutazásra vitték Fotó: Instagram

"Csak én tudom, mit érzek"

A kirakatban élt puccos élet természetesen a követőknek is szemet szúrt, a legtöbben pedig azért bírálják az özvegyet, mert szerintük a gyász időszaka túlságosan is hamar ért véget Mazsinál. Egyesek szerint ez a rongyrázás elfogadhatatlan, amit az özvegy művel, tiszteletlennek érzik Berki emlékével szemben.

Csak egy kérdés... 1 évvel ezelőtt nem lehettem boldog? Tudja valaki egyáltalán, mi az igazság? Vagy csak mindenki találgat?

 Mindenkinek a saját lelkével kell elszámolnia egy napon, és ezt senki nem kerülheti el! Nyilván nekem is megvan a saját történetem, de a családi történetek megmaradnak családi történeteknek. Az pedig, hogy én hogyan gyászolok, ezt is csak én tudom. Senki nem lakik a lelkemben, csak én tudom mit érzek" – fakadt ki Instagram-oldalán Mazsi, akit bár sokan megvédtek, vannak, akik nem kérnek az özvegy magyarázkodásából. 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Elon Musk döbbenetes jóslata az amerikai elnökválasztásról mindenkit sokkolt

borsonline.hu

Mi történt? Balázs Andrea nem jelent meg a Nemzeti Színházban

vg.hu

Magyar autópályák: csak most terjed el az a szokás, amit a KRESZ is előír, de Nyugat-Európában már több évtizede működik

mindmegette.hu

7 isteni finom sós palacsinta, amit imádni fog a család

vg.hu

Arany: egyszer az életben adódik olyan lehetőség, amit az iráni támadás hozhat

origo.hu

Felismerhetetlen lett a Született feleségek egyik legszexibb színésznője

astronet.hu

Heti horoszkóp 2024. április 15-21.: Ez a hét nagyon nagy lehetőségeket rejt

ripost.hu

Sokan lemondanak róla, Hosszú Katinka így juthat ki az olimpiára

ripost.hu

Kollégái közölték: elhunyt a népszerű rádiós, 68 éves volt

ripost.hu

Súlyos dologgal vádolják a nézők a Házasság első látásra szereplőjét

ripost.hu

„Modellnek kéne lenned, nem focistának” – Szoboszlainak csúnyán beszóltak

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

FÜLES

Fekete bombázóval az oldalán látták Schmuck Andort

FÜLES

Hihetetlen, így reagált a delfin, amikor Kozso dalra fakadt

FÜLES

Külföldön folytathatja a Fekete Vonat sztárja

FÜLES

Friss hírek érkeztek a börtönben lévő Papaszitáról!

FÜLES

Leleplezte titkát Király Viktor, így még sosem láttuk!

FÜLES

Vilmos herceg először állt munkába azóta, hogy kiderült, Katalin hercegné rákos

FÜLES

"A mát inkább töröljük" - Zimány Linda szomorú bejegyzést tett közzé

FÜLES

Idő előtt kiderült a Házasság első látásra egyik párjának döntése