Orbán Viktor: Amíg nemzeti kormány van, Magyarország nem lép háborúba!

POLITIK
Létrehozva: 2022.11.04.

Gelencsér Timi és Rozs Geri elmondták, mi van köztük

Sok Ázsia Expressz rajongónak szúrt szemet, hogy az újonnan alakult páros között izzik a levegő. Nos, van magyarázat az ölelésekre és a becéző szavakra.

Szinte felrobbantotta a különböző fórumok kommentszekcióját az, ahogyan az Ázsia Expresszben viszonyul egymáshoz Gelencsér Timi és Rozs Geri. Igen, őket rakta össze az Ázsia Expressz egy versenypárnak, illetve a műsor egy korábbi évadokból már jól ismert fordulata. Történetesen, hogy az először távozó két páros egy-egy tagja lehetőséget kap arra, hogy együtt térjenek vissza a mezőnybe és folytassák a játékot. Timinek és Gerinek volt is ideje összeszokni és startégiát építeni a konkrét visszatérésük elött, hiszen a stáb egy héten át "bújtatta" és utaztatta őket helyszínről, helyszínre, mielőtt a hajszán feltűntek és megküzdöttek a visszatérésért. 

Fotó: TV2

Ha pedig két fiatal és meglehetősen dekoratív ember egymás mellett jelenik meg, azonnal beindulnak a rajongói fantáziák. És persze sokan vannak, akik szívesen néznék végig, ahogy Timi és Geri egymásba szeret a TV2 kalandreality-jének viszontagságai közepette. A két érintett pedig játszik is a tűzzel, hiszen tény és való, hogy Rozs Geri amolyan Grál lovagként lengi körül az egykori szépségkirálynőt, csak hogy a mesébe illő kliséknél maradjunk. 

Egy romantikára kiéhezett szem pedig bizony kiszúrja az apró érintéseket, a kedves, becéző megszólításokat és a védelmező, aggódó, vagy éppen örömittas öleléseket. Timi és Geri esetében pedig még csak keresni sem kell ezeket az apróságokat, hiszen a visszatérésük óta, minden Ázsia Expressz adás rogyásig van velük. Ehhez jön még a Ripost által korábban már megzenésített, zavarba ejtő magyarázkodás, melyben Rozs Geri a barátnőjének üzen és szabadkozik, csak mert a szabályok szerint Timivel kell töltenie az éjszakát egy törökországi hotelben. Ezzel végleg felkeltették még az addig alvó kommentelőket is. 

Fotó: TV2

Az érvrendszerükkel pedig nehéz vitába szállni. Ezen a ponton pedig megnéztük, hogy mi a helyzet a jóképű exatlonista párkapcsolatával és pillanatok alatt kiderült, hogy a sportember bizony szeptember óta szingli. Erre egyértelmű utalást tett azzal, hogy lecserélte profilképét és a kapcsolati státuszát is átállította. No, de mondja el ő maga, mi is történt és hogy milyen kapcsolat van közte és Gelencsér Timi között! "Sajnos tény, hogy szeptemberben véget ért a kapcsolatom, de ennek semmi köze sem az Ázsia Expresszhez, sem pedig Timihez."

Az, amit sokan intimitásnak vélnek, csupán a jó neveltetésemből fakadó lovagiasság. 

"Én ezt tanultam édesanyámtól és ezen akkor sem változtatok, ha ezt sokan félreértik. Timi és én is sportolók vagyunk és nálunk az ölelés olyan, mint másoknál egy baráti pacsi. Egyébként sosem volt köztünk szó többről, mint barátság és a mai napig jóban vagyunk" - mondta el kérdésünkre Geri, aki hozzátette, jelenleg szingli és élvezi a szabad életet. 

Gelencsé Timit is megkerestük az ügyben és a nyilatkozata egybevág Geriével. "Sportolók között az ölelés az egyfajta elismerés, az öröm kifejezése, a győzelem megünneplése, semmi több. Az Exatlonban mindannyian együtt aludtunk, öleléssel fejeztük ki az örömünket egy-egy sikerhelyzetben, ez ott is természetes volt mindannyiunk számára. Mi mindketten ott szocializálódtunk, ha reality-ről van szó, nálunk ez egy teljesen természetes és ösztönös reakció. Tény, hogy egy hullámhosszon vagyunk, de ez a  sportolói mentalitásból és a hasonló értékrendből ered, de nem kell ebbe többet gondolni - jelentette ki az egykori szépségkirálynő. 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Kiderült, hová költözött a kispesti baloldali pénzszivattyú - videó

origo.hu

Bugyi nélkül fotózták a Magyarok Világszépe királynőjét

borsonline.hu

"Úgyis megcsaltál, amikor akartál" – durva beszélgetés zajlott le Megyeri Csilla és párja közt

magyarnemzet.hu

Klopp egy játékost emleget, ő lehetett volna a siker kulcsa?

ripost.hu

Özönlenek a gratulációk Vastag Csabának és feleségének

vg.hu

Órákon belül feleződik a bitcoin: mutatjuk, ki lesz a történelmi esemény legnagyobb nyertese

origo.hu

Brutális bírságot kapott az RTL Klub

travelo.hu

Visszanyerte szabadságát a meglőtt gólya

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

3 csillagjegy kapcsolata el van átkozva, ők még idén szakíthatnak!

ripost.hu

Megkezdődött Tordy Géza temetése: itt lesz a színművész örök nyughelye

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

FÜLES

Fekete bombázóval az oldalán látták Schmuck Andort

FÜLES

Hihetetlen, így reagált a delfin, amikor Kozso dalra fakadt

FÜLES

Külföldön folytathatja a Fekete Vonat sztárja

FÜLES

Friss hírek érkeztek a börtönben lévő Papaszitáról!

FÜLES

Óriási bejelentést tett Tóth Gabi, özönlenek a gratulációk - Fotó

FÜLES

Durva balesetet szenvedett a forgatáson a Marvel sztárja, sokkoló fotókon a sérülései

FÜLES

Hoppá: Gyermeket vár a TV2 csoda szép sztárja, mindenkit meglepett a bejelentéssel

FÜLES

Pumped Gabo mindenről kitálalt Aurelióval kapcsolatban