FÜLES

Szerző Ripost

2 hete

Berki Krisztián titkos vagyont hagyott az édesapjára

Mazsi nem férhetett hozzá a férfinál őrzött pénzhez, de jó helyre került. Berki Krisztián adósságait végleg lerendezte az édesapja.

Szerző Ripost

Berki Krisztián élete látszólag a fényűzésről szólt, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy rengeteg adósságot halmozott fel. Albérletben élte az életét és a luxusautóit is csak bérelte. 

Meglátogatták Berki Krisztián sírját a szülei / Fotó: Ripost

Év elején bekövetkezett tragikus halála után özvegye, Berki Mazsi ígérte meg, hogy ki fogja fizetni a felgyülemlett adósságokat. Ennek ellenére Berki édesapja volt az, aki rendezte az ügyeket, ráadásul abból a pénzből, amit fia nála tartott – tudta meg a Blikk. 

A lap úgy tudja Krisztián édesanyjától, hogy fia az édesapjánál tartotta a vagyona egy részét. Ebből pedig majdnem minden adóssága el lett rendezve. Csupán egy hitel maradt, egy bank felé, amit Mazsival közösen vett fel Krisztián, így csupán az maradt az özvegyre. 

„Ügyvédi segítséggel megállapodott azokkal, akiknek a fiam tartozott, és ki is fizette őket. Volt miből, Krisztiánnak ugyanis volt egy nagyobb összegnyi félretett pénze, amit az édesapjánál tartott. Erről a felesége is tudott, de nem férhetett hozzá. Bár amikor a fiam meghalt, Mazsi el akarta kérni a pénzt, de nem adtuk oda. Feri szépen a kezébe vette az ügyet, és ebből az összegből mindent elrendezett”– nyilatkozta Júlia asszony.

„Amikor felvették a hitelt, Krisztián édesapja lett a kezes. A tragédia után azonban a volt férjem az ügyvédje segítségével elintézte, hogy kiírják a tartozásból, így ehhez már semmi köze. Most már Mazsin múlik, miként rendezi a tartozást”– tette hozzá Berki édesanyja. 

 

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!