FÜLES

Szerző Ripost

1 hónapja

Kitálalt az X-faktor egykori versenyzője, durva dolgokat állít a műsorról

Még 17 évesen jelentkezett az X-faktor egyik szériájába.

Szerző Ripost

Ahogy arról lapunk is beszámolt, az RTL pár napja nyilvánosan is megalázta saját szereplőit. A tehetségkutatójuk válogatóján rendre feltűntek már olyan karakterek, akiknek semmi esélyük arra, hogy az élő show-ba jussanak, ám még ezekbe az emberekbe még egyszer belerúgott a csatorna. A közösségi oldalra kikerült egy fotó róluk, s gyűjtőnévként "Az esélytelenekként" hivatkoznak rájuk. Ezután óriási népharag zúdult az RTL-re, most pedig több korábbi versenyző is kitálalt arról, mi folyik a színfalak mögött.

Fotó: Pixabay

A Redditen érdeklődött valaki arról, mi zajlik a tehetségkutatóban valójában. Többen is megszólaltak a témában, többek között egy versenyző is, aki évekkel ezelőtt, 17 évesen jelentkezett a műsorba. Elmondta, hogy zajlik a válogató, milyen procedúrák előzik meg azt, hogy a mentorok elé kerülhessenek a versenyzők, és arról is beszámolt, hogyan alázzák meg direkt az embereket.

Alanyunk egészen a mentoros selejtezőig jutott, és itt jött csak a hideg zuhany.

"Felhívtak engem, hogy ugyanabban a ruhában menjek, mint az előző forgatáson voltam, és konkrétan megmondták, hogy milyen dalt fognak tőlem kérni. Amikor megérkeztem és mondtam a nevemet, a fickó, aki üdvözölte és továbbirányította a versenyzőket nem találta a nevemet a nagy listán, ezért megkérdezte, mit fogok énekelni. Mikor elmondtam, vágott egy "ja, oké" fejet, és előhúzott egy másik listát, ami az én nevem szerepelt pár másikéval együtt. Félrevezettek egy külön öltözőbe, nem oda, ahová a versenyzőket szokták. Kísérő nem jöhetett velem, és elvették a dolgainkat is, meg a telefont is, mondván be kell adni a ruhatárba, mert innen tilos bármilyen felvételt, vagy bármit csinálni" - a versenyző nem igazán tudta, mi is történik vele, csak akkor tisztult a kép, amikor egy másik embert is bevittek hozzá.

Kiderült, hogy tőle is ugyanattól az előadótól kértek dalt, kezdtem kapizsgálni, mi történik, és sajnos be is igazolódott. Összegyűjtötték azokat az embereket, akik egy bizonyos előadótól készültek, hogy eljátszhassák, hogy sorra jön, és mindenki ugyanazt énekli, és mindenki rossz nyilván. Mivel nem engedtek minket beénekelni és nyomást gyakoroltak ránk, hogy aztán hirtelen majd megjelenjen a faszagyerek, aki fantasztikusan énekli az ezredjére is hallott dalt. Természetesen megalázó volt az egész, de ők úgy tettek, mintha semmi sem történt volna. Amikor bejelentettem, hogy mit fogok énekelni, már akkor fújoltak torkuk szakadtából

 - emlékezett vissza a versenyző.

 

 

 

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!