Létrehozva: 2022.10.18.
Módosítva: 2022.10.18.

Éjszaka tűnt fel a háznál Komár László lánya, nem véletlenül

Vajon kiderül-e valaha, mit üzent lányának az elhunyt legenda?

Szerző Ripost

67 éves korában, 2012 októberében elhunyt a legenda: Komár László. Az énekes legutolsó, legnagyobb szerelme, Krisztina karjaiban hunyta le örökre a szemét, miután hosszú betegség után legyőzte őt a gyógyíthatatlan kór. Már tíz éve annak, hogy nincs köztünk, alakját mégis a mai napig titkok övezik. Nem sok sztár képes tíz évvel a halála után is ilyen erővel hatni a jelenre. Komár Lászlónak ez sikerült, és azok után, hogy élete is izgalmakban bővelkedett, halálával sem zárta le a rejtélyek sora: kislányára ugyanis, aki halálakor még csupán 8 éves volt, rejtélyes örökséget hagyott, melyet Karolina keresztapjára, Stark Ferencre bízott örökül. Pontosabban, 10 hosszú évig kellett őriznie az egyenként 80 perces kazettákat a régi barátnak.

Fotó: Borsonline

Halála előtt tíz évvel Komár felkereste legjobb barátját, és bizalmasan átadta a pukkanós zacskóban elrejtett kazettákat, és mellékelt hozzá egy diktafont is, hogy Karolina meg tudja hallgatni a hangszalagot.

Februárban Laci már biztosan tudta, hogy meg fog halni, ezért megkért, hogy őrizzem meg a kazettákat Karolina 18. születésnapjáig – mesélte a Borsnak Stark Ferenc tavaly. Komár még abban az évben elhunyt, és a hordozók tartalma ismeretlen, mindmáig titok övezi, hogy a hanganyag örökséget rejt, vagy talán valamiféle utolsó, a sírból szóló személyes üzenetet imádott lányának.

A Bors tavaly járt utána először, hogy mi lehet a sorsa a kazettáknak napjaiknak. Pár hónapja Ferenc helyett, aki tavasszal hirtelen hunyt el, fiai gondozták a rejtélyes felvétel sorsát, miután tartani szerették volna édesapjuk végakaratához magukat. Stark fiai egy vidéki házban őrizték a titkos csomagot - derítette ki a Bors újságírója, és kérdéses volt, hogyan kerül a kislányhoz az öröksége. Lapunk elérte Erzsébetet, aki, Karolinát féltve, nem szeretett volna nyilatkozni az ügyben, de annyit elmondott, hogy át szeretnék venni a zacskót, de még nem tudják, mikor.

A Bors nemrég megtalálta Stark Ferenc fiait, akik végül teljesítették édesapjuk és Komár László végakaratát is. Hétfőn jött a hír, hogy az átadás sikeresen megtörtént: 

Erzsébet és Karolina vasárnap késő este, vidéken átvették a misztikus felvételt.

 Az átadást a nyilvánosság teljes kizárásával szerette volna mindkét fél megejteni, Stark Ferenc fiatalabbik fia azonban annyit elárult lapunknak, hogy váratlanul jelentek meg anya és lánya a házuknál. 

"Váltottunk néhány szót, majd gyorsan megtörtént az átadás-átvétel. Karolina is jelen volt az eseményen, és édesanyjával együtt, még a helyszínen kibontották a csomagot"

 - foglalta össze röviden a történteket Stark Ferenc fia, aki ennél többet nem akart nyilatkozni. Úgy tűnik tehát, hogy Komár végakarata célba ért azzal, hogy imádott lányánál vannak a kazetták. Azonban elképzelhető, hogy az, amit a hangszalagok tartalmaznak, sohasem kerül nyilvánosságra, hiszen Erzsébet nem szeretné sem lányát, sem önmagát kitenni a nyilvánosságnak, így feltehetőleg csendben, családi körben hallgatták meg a kazettákat. Annyi bizonyos azonban, hogy Karolina most hallja édesapja hangját utoljára, és ezzel felszakadhatnak kislánykora talán már ködös vagy elfedett emlékei. Nem tudni, hallhatunk-e még a kazettákról, vagy megmaradnak Komár László utolsó szavai az örök titok homályában...

 

Szerző Ripost

Ez is érdekelhet

origo.hu

Felbukkant egy újabb halálos vírus

origo.hu

Kiestek a mélyen kivágott felsőből Vajna Tímea hatalmas mellei

borsonline.hu

Meglepő ajándékot kapott Shane Tusup: „Szabályosan lesokkolt”

magyarnemzet.hu

Ronnie O’Sullivan kínos helyzetbe hozta az ellenfelét a sznúker-vb-n

ripost.hu

Súlyos doppingbotrány, Kapás Bogi olimpiai érmet kaphat utólag

mandiner.hu

Már a tengerentúlon is aggódnak a románokért

origo.hu

Alig takarja a melltartó az egykori szépségkirálynő mellét

mindmegette.hu

Csodaszer a konyhából, ami ragyogó tisztává varázsolja a zuhanykabin üvegfelületét

ripost.hu

Akik nem ismernek félelmet: ez a 3 csillagjegy a legbátrabb mind közül

ripost.hu

Mennyire vagy művelt? 10 emberből 9 nem tudja ezeknek a szavaknak a jelentését

ripost.hu

Áll a bál az X-Faktor körül, még saját mentora is a műsort szapulta

ripost.hu

Elképesztően gondolkozik magáról 3 csillagjegy, ők nem kérnek bocsánatot

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

FÜLES

Aggódnak a rajongók, eltűnt Vámos Erika

FÜLES

Megható vallomást tett gyermeke édesanyjáról Curtis

FÜLES

Fekete bombázóval az oldalán látták Schmuck Andort

FÜLES

Hihetetlen, így reagált a delfin, amikor Kozso dalra fakadt

FÜLES

"A lényeg az: Győzike mindig van, volt, lesz" - Kiderült, mi várható az új Győzike show-ban

FÜLES

Még mindig eladó Zámbó Jimmy csepeli villája, komoly döntést hozott a család

FÜLES

Elképesztő örömhírt jelentett be Szabó Zsófi

FÜLES

Örülhetnek a rajongók: friss fotó jelent meg a szülinapos Lajos hercegről