Létrehozva: 2022.10.14.

Csepregi Éva 40 éve pörgő kérdésre válaszolt a múltjából

Bár 4 évtizede volt az élettársa, a legendás énekesnő nevével összeforrott a popzene akkori urának neve.

Csepregi Éva annak idején nemcsak, mint a Neoton Família üdvöskéje vonult be a köztudatba, hanem úgy is, mint az a kivételezett énekesnő, aki élvezte Erdős Péter figyelmét, szeretetét, sőt szerelmét. Tény, hogy a Hungaroton vezéralakja a 70-es évek végén azért hagyta ott a könnyűzenei piacon egyeduralkodó gigacéget, hogy minden menedzseri tapasztalatát a Neoton Família irányítására fordítsa. A befektetett munka meg is hozta  a gyümölcsét, hiszen a zenekar bejárta a fél, ha nem az egész világot és hatalmas sikereket értek el például Japánban és Koreában is, ahol az énekesnőnek önálló lemezei is megjelentek. 

Fotó: YouTube

Ugyanakkor, mint minden sikernek, a Neoton Família mennybemenetelének is volt ára. Ezt az árat pedig a rossznyelvek szabták ki Évára és zenésztársaira. A szakmában ugyanis sokan voltak, akik nem a befektetett munkát látták a sikerek mögött, hanem Erdős Pétert, aki vasmarokkal tartotta kézben a honi popipart és aki egy személyben döntött arról, hogy egy zenekar ráléphet-e a siker útjára, vagy a süllyesztőbe kerül. Csepregi Éva a DTK Elviszlek magammal című netes műsor felvételén kendőzetlen őszinteséggel beszélt erről az időszakról. "Ugye annak idején a menedzserünk miatt híresült el az a gondolat, hogy mi kivételezettek voltunk, de ez ebben a formában nem igaz. Valóban azért mondott le az igazgatói posztjáról, mert kizárólag a Neotonnal akart foglalkozni és akkor szétspriccelt az egész kiadói rendszer és lettek a menedzsmentek. De nem is akarok ebbe belemenni, mert nem tisztem a Hungaroton dolgait megítélni" - kezdte Csepregi Éva.  

Fotó: YouTube

"Tény, hogy a mi barátságunk története mindig rám helyeződik ki és az is tény, hogy ez a barátság hozta létre a Neotont. a mi összetartozásunk produkálta ezt a nagy sikert. A Péter hozta ki a körülöttünk lévő emberekből az alkotói kedvet, a tehetséget, ami a sikerhez vezetett. Ő nekem és a többieknek a szakmát adta a kezünkbe. Sorolhatnám, hogy kiknek adatott meg egy életre a siker és a megélhetés."

Megmondom őszintén, nehezen viselem, amikor ez mindig felmerül. Olyankor magamban összegzem a dolgokat, mert a Péter egy hihetetlenül tisztességes ember volt, aki rengeteg nehéz dolgon ment keresztül. 

"Mindent feláldozott a Neoton oltárán, hogy sikerre vigyen minket. az ő tanácsaiból élünk a mai napig. Talán miatta van, hogy nekünk minden egyes koncert a mai napig egy bizonyítás a szakma felé, hogy lássák, a sikerünk nem Erdős Péter miatt van. Ő nem foglalkozott volna velünk, ha nem tart minket arra érdemesnek. Remélem eljön majd az idő, hogy azok, akik még ma is róla beszélnek, rájönnek, hogy ő egy nagyon tisztességes ember volt!" - zárta le a témát egyszer és mindenkorra Csepregi Éva

...

Ez is érdekelhet

origo.hu

Felforgató, mit tesz a Hamász a túszul ejtett gyerekekkel (18+)

life.hu

Ezen a napon állítsd fel a karácsonyfádat, ha el akarod kerülni a balszerencsét

mindmegette.hu

75 kilós malaccal él együtt budapesti otthonában Zsanna

mandiner.hu

Felkavaró hír érkezett a Nemzetiben megsérült színésznő állapotáról

origo.hu

Összevissza beszél és fenyegetőzik Zelenszkij

life.hu

Erősítsd az immunrendszered természetes módon (x)

life.hu

Van megoldás a bakteriális hüvelyfertőzésre: így ismerjük fel(x)

origo.hu

MEGÚJULT AZ INTERSPORT ÜZLETE VECSÉSEN A MARKET CENTRAL FERIHEGYEN(x)

life.hu

A PMS-barát étkezés, ami a súlykontrollban is segítségedre lehet(x)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

FÜLES

Nagy a baj? Rendőrség körözi G.w.M exének a rokonát

FÜLES

Rosszul járhat a TV2 körözött sztárja, megszólalt az ügyvéd

FÜLES

„Számomra ez nagyon megalázó” – újabb húzása miatt darabokra szedik G.w.M-et

FÜLES

„Ami itt megy, az eléggé gáz” – videóban akadt ki Tóth Gabi

FÜLES

Megszólalt a királyi családról szóló botránykönyv holland fordítója: hazugsággal vádolja a szerzőt

FÜLES

Retteg Katalin hercegné: Harry és Meghan tönkretehetik a karácsonyt

FÜLES

Durván beszóltak Stana Alexandráéknak: erőszakosak és mindenkin átgázolnak

FÜLES

Bugyi az asztalon: sötét titkok derültek ki III. Károly király feleségéről