FÜLES

Szerző Ripost

2 hónapja

Kiderült: ezt akarták megszerezni Harry hercegék minden áron a királynőtől

A sussexi hercegi pár nem volt megelégedve azzal, amit kaptak. Egészen más dolgot vártak volna el, de azért elégedetlenségre sem volt sok okuk.

Az elmúlt napokban több megdöbbentő információra is fény derült a királyi család életével kapcsolatban. A legnagyobb hangsúlyt pedig nem meglepő módon, ismét Harry és Meghan kapta. 

Death of Queen Elizabeth - Day Six
Fotó: ZUMAPRESS.com

Egy bennfentes szerint, Harry herceg és Meghan Markle nem voltak elégedettek, amikor II. Erzsébet királynő nagylelkű gesztust tett a számukra és a Frogmore Cottage-t nekik ajándékozta. A sussexi hercegi pár ugyanis állítólag abban reménykedett, hogy kaphatnak egy lakosztályt a windsori kastélyban, ráadásul közel a királyi rezidenciához.

„A házikó nagy dolog volt. A királynő bejárata a kertekbe közvetlenül a Frogmore Cottage mellett van. Ez lényegében Erzsébet királynő hátsó udvara, az ő magánszférája volt. Erről mondott le azzal, hogy Harrynek és Meghannak ajándékozta a házat. Mindannyian úgy gondoltuk, hogy ez nagyon nagylelkű volt tőle. De Erzsébet szerényen csak azt mondta: »Remélem, tiszteletben fogják tartani«” - írta le baljóslatú sejtését királyi család életével foglalkozó szakember.

Az állítás a Katie Nicholls által írt 'The New Royals' című könyvben jelent meg, ami Harry, Meghan, Vilmos, Katalin és az újonnan megkoronázott III. Károly király közötti kapcsolatokat vizsgálja az elmúlt évek tapasztalásában - olvasható a Mirror oldalán.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!