FÜLES

Szerző Ripost

1 hónapja

Gyilkosággal vádolt világsztár érkezik hazánkba forgatni

Még nem zárult le az ellene folyó eljárás, de azóta is folyamatosan dolgozik Alec Baldwin.

Szerző Ripost

Alec Baldwin és Olga Kurylenko nemrég a Jesse V. Johnson rendezésében készülő Chief Of Station című kémfilmben kaptak főszerepet.

A George Mahaffey forgatókönyvíró által készített film Európa szerte fog játszódni, és még idén elkezdik a forgatásokat Budapesten. Vagyis Alec Baldwin és Olga Kurylenki is hamarosan ellátogat hazánkba.

Daily Instagram Posts
Fotó: face to face / Northfoto

A Chief of Stationban Baldwin egy volt CIA főnököt fog játszani, aki miután megtudja, hogy a felesége halála nem baleset volt, kénytelen visszatérni a kémkedés világába, és összefogni ellenfeleivel és egy szélhámos ügynökkel (Kurylenko játssza), hogy felgöngyölítsen egy összeesküvést, amely megkérdőjelez mindent, amit tudni vélt - írja a Deadline. 

Alec Baldwin egyébként azóta is rendszeresen dolgozik, hogy Rust című film forgatásán egy kellékfegyverrel véletlenül megölte a film operatőrét, Halyna Hutchinst. A legfrissebb információk szerint Mamie Mitchell, Alec Baldwin és más producerek ellen indított per tárgyalását szeptember 28-ra halasztották. Michael E. Whitaker bíró azért helyezte át a tárgyalás időpontját, hogy a felperesnek lehetősége és ideje legyen módosított keresetet benyújtani.

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!