FÜLES

Szerző Ripost

3 hónapja

Találgatnak a rajongók: babát vár Szegedi Fecsó kedvese?

Szemfüles rajongók szerint jöhet a trónörökös Szegedi Fecsó és Bea családjában.

Szerző Ripost

Szegedi Fecsó és Géczi Bea év elején jelentették be, hogy elvesztették születendő kisbabájukat. A történtek mindkettejüket megviselték, sőt, a kapcsolatukra is kihatással volt. Eltávolodtak egymástól, nem sokkal a tragédia után pedig szakítottak. Szerencsére azóta visszataláltak egymáshoz, s boldogságuk nem is lehetne nagyobb, hiszen úgy tervezik, télen összeházasodnak.

Fotó: Instagram

„Nem terveztük a babát, de nagyon boldogok voltunk amikor kiderült, hogy terhes vagyok. Vártuk a kicsit, izgatottak voltunk, álmodoztunk, terveztünk. Csak a szűk családi és baráti körünk tudta, hogy várandós vagyok, szerettünk volna várni a tizenkettedik hétig, hogy megosszuk a követőinkkel is a hírt, de sajnos erre nem került sor” – árulta el korábban Bea.

Ám a rajongók most észrevettek valamit... Bea ritkán látható egész alakos képeken, amikor mégis, akkor bővebb ruhákban mutatkozik. Sokan úgy tippelik, jöhet a baba a szerelmeseknél, azonban a sztárpár ezt egyelőre nem erősítette meg. 

„Bea terhes? Valaki kitette, hogy szívhang hallgató volt az éjjeliszekrényen... És mostanában nincs is egész alakos képe” – írta valaki a Redditen, amire elkezdtek záporozni a kommentek. Valaki például azt állította, hogy Beát pár hónapja nagy pocakkal látta egy plázában, más pedig biztosra véli, hogy novemberben Amerikában fog életet adni a gyermekének.

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!