Létrehozva: 2022.08.04.

Schobert Norbi: „Ha kiderül, hogy ők voltak, én leszek a legrosszabb álmuk!”

Elragadták az indulatai Schobert Norbit, verést ígért a csoport kezelőinek. Béres Alexandrát pedig szívesen látná hazugságvizsgáló gépre kötve.

Elragadták az indulatai Schobert Norbit a Talk44 műsorában, amikor Ábrahám Róbert arról kérdezte, hogy mit tervez a családját mocskoló és az Update termékeket lejárató Facebook-csoport ellen. A fitneszguru verést ígért a csoport kezelőinek, Béres Alexandrát pedig szívesen látná hazugságvizsgáló gépre kötve - írja a Bors.

Fotó: Móricz István / Bors

Az év celebbotrányát Király Dávid Izmael robbantotta ki. A fiatal marketingszakember – aki Norbiék hirdetési ügyeinek egy részéért felel – úgy döntött, hogy utánanéz, kik állhatnak az Update termékek hitelét módszeresen rontó, és a fitneszguru családját folyamatosan rágalmazó Facebook-oldal mögött.

Dávid megkereste a csoportot egy 100 ezer forintos hirdetési ajánlattal. Az egyik kamuprofil mögé bújó adminisztrátor – azaz az oldal egyik gazdája – örömmel fogadta az „ölükbe pottyant” pénzt, és megadott egy PayPal számlát, ahova az összeget várták. Az adminisztrátor által megadott PayPal-számlához azonban Dávid meglepetésére Béres Alexandra férjének a neve volt kapcsolva, illetve egy olyan telefonszám, ami személyesen Béres Alexandráé. Az egyelőre nem bizonyított, hogy a csoport mögött a fitnesziparban konkurenciának számító házaspár állna, azonban a történtek alapján jogos a felvetés, hogy közük lehet hozzá.

Fotó: Ripost

Norbi és Réka az első döbbenetből felocsúdva úgy döntött, hogy rendőrségi eljárást indítanak a személyiségi jogaik megsértése és az okozott gazdasági károk miatt, illetve azért, hogy tisztázzák, hogy nem történt-e valamiféle visszaélés Béres Alexandra és férjének adataival.

Amikor a műsorvezető rákérdezett, hogy mi fog történni, ha a nyomozás végén kiderül, hogy mégis csak a fitneszkirálynő és férje állnak a csoport mögött, a Norbin látszott, hogy csak nehezen tud úrrá lenni az indulatain.

Fotó: Bors

„Hát, ha ez fog történni, akkor szörnyű nagy pert fogok a nyakukba akasztani. Én leszek a legrosszabb álmuk!” - ígérte Norbi, majd hozzátette, örülne, ha Alexandra alávetné magát egy poligráfos hazugságvizsgálatnak.

„Úgy találkoznék bármelyik adminisztrátorral face to face! Fú, de megverném bármelyiket, ha egyszer elém áll...” - fűzte tovább a gondolatait a fitneszguru.

A Bors megkereste Béres Alexandrát, hogy reagáljon az elhangzottakra: „Továbbra sem a médiában szeretném rendezni ezt a rágalmazást” – fogalmazott a fitneszedző.

Schobert Norbi a műsorban beszélt egyéb, általa megingathatatlannak tartott bizonyítékairól is. Azt, hogy ezeket a bizonyítékokat mikor kívánja a nyilvánosság elé tárni, mik lesznek a következő lépései az ügyben, és hogy mekkora összegre kívánja beperelni a mocskolódó netes oldal mögött állókat, kiderül a Talk44 következő műsorából, amelyet szombaton 18 órakor láthatnak a nézők Ábrahám Róbert Youtube csatornáján.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Felbukkant egy újabb halálos vírus

origo.hu

Kiestek a mélyen kivágott felsőből Vajna Tímea hatalmas mellei

borsonline.hu

„Azt hittem, másnapos vagyok” – Viszketés jelezte, hogy rákos lett a fiatal férfi

magyarnemzet.hu

Hosszú idő után először ültek tárgyalóasztalhoz az oroszok és ukránok

ripost.hu

Sztárok bulizás közben - Galéria

hirtv.hu

Kiderült, ki a szerzője Magyar Péterék adatkezelési tájékoztatójának + videó

origo.hu

Alig takarja a melltartó az egykori szépségkirálynő mellét

travelo.hu

Videó: Egy hatalmas Boeing géppel intett búcsút a levegőben a pilóta

ripost.hu

Nagyot fog zuhanni az üzemanyag ára, ekkor várható

ripost.hu

Áll a bál az X-Faktor körül, még saját mentora is a műsort szapulta

ripost.hu

Ez lenne a világ legrövidebb IQ-tesztje? Csupán egyetlen kérdésből áll, mégis sokakon kifog

ripost.hu

Megdöbbentő bejelentést tett a NASA: életet találtak a Marson

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

FÜLES

Aggódnak a rajongók, eltűnt Vámos Erika

FÜLES

Megható vallomást tett gyermeke édesanyjáról Curtis

FÜLES

Fekete bombázóval az oldalán látták Schmuck Andort

FÜLES

Hihetetlen, így reagált a delfin, amikor Kozso dalra fakadt

FÜLES

"A lényeg az: Győzike mindig van, volt, lesz" - Kiderült, mi várható az új Győzike show-ban

FÜLES

Még mindig eladó Zámbó Jimmy csepeli villája, komoly döntést hozott a család

FÜLES

Elképesztő örömhírt jelentett be Szabó Zsófi

FÜLES

Örülhetnek a rajongók: friss fotó jelent meg a szülinapos Lajos hercegről