FÜLES

Szerző Angie

1 hónapja

Nagyobb baj is lehetett volna: Különös állat okoz bosszúságot a Királyéknál

Király Viktor épphogy elindult otthonról, amikor rázkódni kezdett az autója.

Szerző Angie

Király Viktor a testvérhez, Lindához indult, amikor érzékelte, hogy valami nincs rendben az autójával. A jármű rázkódni kezdett, majd lelassult, de az énekesnek még sikerült haza araszolnia vele. 

Fotó: Bánkúti Sándor

 

"Elindultam az autóval és alig mentem néhány kilométert, amikor az egész autó rázkódni kezdett. Azonnal visszafordultam, de már csak lassan tudtam haladni. Főleg az emelkedőkön voltam gondban, de végül hazaértem. Kinyitottam a motorháztetőt és megláttam, hogy  el van rágva a vezeték. Egyből tudtam, hogy egy menyét volt az elkövető" - mondta a Ripost-nak Viktor, aki aznap a felesége autóját vezette, így meglehet, hogy egy nagyobb bajt előzött meg ezzel. Egy férfi mégiscsak könnyebben kezeli az ilyen, váratlan helyzeteket, de szinte biztos, hogy Anitának nem jött volna jól, ha kisfiával reked az útszélén.  Az eset után még mindig nincsenek biztonságban a családi járművek. 

 

Fotó: Instagram

"Bármikor visszajöhet a menyét, de az interneten utánanéztem, hogy milyen trükkökkel lehet elriasztani. Az egyik tipp szerint, vizes palackokat kell a kerekek köré tenni, vagy kutyaszőrt a motortérbe. Az utóbbi jobb ötletnek tűnik, de még szereznem kell egy kutyát. Lehet, hogy bekopogok a szomszédhoz" - viccelődött az énekes, aki hamarosan visszakapja autóját a szervizből.  

Fotó: Instagram

 

 

 

 

 

Szerző Angie

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!