1 hónapja

"Eladtátok a családot, csak, hogy megtömhessétek a zsebetek" - keményen beleszálltak Meghanba és Harrybe

Már csinálhat bármit Meghan és Harry, nem tudják jóvá tenni a számtalan botrányt, amit okoztak.

Harry herceg és Meghan Markle egy csapásra kiírta magát a britek szívéből, amikor hátat fordított a királyi családnak. Azt pedig egyenesen árulásként élte meg a nemzet, amikor a pár Oprah Winfrey műsorában kegyetlenül támadta a családot. Meghan és Harry azt remélte, elnyerik az emberek szimpátiáját azzal, hogy kiteregetik a szennyest, viszont annyira egyoldalúan és túlzóan mutatták be Meghan szenvedését, hogy az már visszásra sikerült.

Fotó: AFP

FÜLES

Kitálalt a bennfentes: "Cirkuszi állatként vonszolta magával Harryt Meghan"

Meghannak mindössze 4 hónap kellett, hogy teljesen átvegye az irányítást Harry felett.

FÜLES

Kitálalt a bennfentes: "Cirkuszi állatként vonszolta magával Harryt Meghan"

Meghannak mindössze 4 hónap kellett, hogy teljesen átvegye az irányítást Harry felett.

 

Mióta rájöttek, hogy a királyi család nélkül bizony nem érnek annyit a piacon, mint hitték, kézzel-lábbal kapálóznak, hogy visszaférkőzzenek a királynő és a britek kegyeibe. Eddig kevés sikerrel. A királyi szakértő szerint Meghan és Harry már bánja, hogy nyílt harcot folytatott a királyi család ellen.

"Eladtátok a családot, hogy megtömjétek a zsebetek" 

- szállt bele egy egykori rajongó a hercegi párba és tömegek vélik ugyanezt. Eric Schiffer királyi szakértő szerint ez eljutott a párhoz is, akik igyekeznek megváltoztatni ezt a vélekedést. Felhívta arra a figyelmet, hogy bár valóban megpróbálták pénzzé tenni a hercegi hírnevüket, mégis számtalan jótékonysági esemény mellé állnak.

"Harry és Meghan sebezhetősége éppen abból fakad, hogy a közvélekedés szerint kiárusították a monarchiát, csak hogy pénzhez jussanak. Szerintem ez nem fair. Számos társadalmi kérdés érdekli őket, és igyekeznek a hírnevüket arra használni, hogy felhívják a figyelmet ezekre az ügyekre" - vélte Schiffer.

Mindez azonban nem tudja feledtetni a királynő és a család ellen elkövetett vétkeket.

(via)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!