FÜLES

Szerző Doris

2 hónapja

Meztelen képek? Újabb felháborító kamuhír terjed Balázs Kláriról

Az álhírgyár sajnos valamiért képtelen leszállni a Korda házaspárról.

Korda György és Balázs Klári máig az ország legnépszerűbb előadóművész házaspárja, bárhova mennek, mindig telt házas koncertet adnak és óriási hangulatot csinálnak. 

Fotó: Knap Zoltán / Bors

Sajnos más sem kell a pofátlan álhírgyárosoknak, akik arc nélkül és névtelenségbe burkolózva találnak ki durvábbnál durvább hazugságokat a házaspárról, különösen Balázs Kláriról. A legújabb eset egészen felháborító: a kulfoldiapro.com nevezetű (már elsőre kétesnek tűnő) portál nagy szalagcímmel hirdeti, hogy meztelen képek szivárogtak ki az internetre Klárikáról, aki mindent elkövet, hogy nyom nélkül eltüntesse azokat, de sajnos sikertelenül. A hangzatos címre kattintva persze jön a csalódást keltő cikk. Egy nehezen értelmezhető kamunyilatkozat az énekesnőtől, amiben arról beszél, hogy mennyire szeret meztelenül napozni, majd egy régi fotó, ahol történetesen bikiniben pózol a férjével.

 Semmi pucérkodás!

A Ripost megkereste Balázs Klárit, aki tőlünk értesült először az újabb aljasságról, majd gyorsan tiszta vizet öntött a pohárba.

"Ezt az oldalt még én sem ismertem, de megmondom őszintén már nem is követem ezeket. Egyetlen hivatalos oldalunk van, mégpedig a Korda György és Balázs Klári oldal a Facebookon, az összes többi kamu. Arra kérném a rajongókat, hogy csakis azt az oldalt kövessék, hiszen  ott találnak hiteles, tőlünk származó híreket, információt. Ezektől a meztelen képektől pedig teljes mértékben elhatárolódom" - jelentette ki határozottan az énekesnő, aki már torkig van a gátlástalan és pofátlan álhírgyárosokkal.

Fotó: Facebook

Valljuk be, teljesen jogos a felháborodása.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!