FÜLES

Szerző Ripost

2 hónapja

Megcsípte egy darázs: kómában fekszik a népszerű magyar zenész

Ribarics Tamás közösségi oldalán osztották meg a szomorú hírt.

Szerző Ripost

Kómába került a magyar rockzenész, Ribarics Tamás! A Tales of Evening nevű metál- és rockbanda gitárosát egy darázs csípte meg, s most már egy hete kómában fekszik. 

Fotó: Pixabay

Ezeket a sorokat sajnos nem én vetem az online tér papírjára, de úgy vegyétek mintha én szólnék hozzátok. Kómába estem 07.10. napján 17:30 órakor. Egy kis darázs csípése miatt kerültem ebbe a szorult helyzetbe, hogy a testemet nem engedi szabadon valami sötét erő, nem tudok felébredni, beszélni, gitározni, zenélni. Ironikus, hogy a Metalmesékben Zsoltival ez pont lejátszódott … karma … nem tudom. Fel akarok ébredni a sötétségből. Tudom, hogy sokan szorítatok nekem, aki amiben hisz, úgy tesz … templomban imádkozik, vagy csak otthon gyújt egy gyertyát. Tudom … érzem … szeretnék veletek lenni újra, fel akarok ébredni - olvasható a bejegyzésben, melyből az is kiderült, hogy a zenész állapota stagnál, de a szervezete jól reagál.

"Érzem, ha jön valaki…zenét hallgatok egész nap. Kedvesem fogja a kezem, amikor tudja. Illatokkal, érintésekkel, szavakkal, Sándor hegyi nedű cseppjeivel próbál ébreszteni. Családom, barátaim, zenésztársaim szólnak hozzám, érzem. Egyelőre sajnos mozdulatlan vagyok, de ki akarok jutni a sötétből."

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!