FÜLES

Szerző Maca néni

2 hónapja

Fotó bizonyítja, egyéjszakás kalandba bonyolódott a magyar énekes

Peter Srámek hosszú ideje szingli és egyelőre nem is szeretne változtatni kapcsolati státuszán. Ugyanakkor a nyáresti bulik az ő vérét is felforrósítják.

Szerző Maca néni

Peter Srámek éppen néhány napja, otthona kertjében adott interjút a TV2-nek, melyben a kertészkedés iránti szenvedélye mellett szóba kerültek a csajozási szokásai. A Rising Star felfedezettje annyit mondott, hogy egyelőre szeretne a karrierjére koncentrálni, így jelenleg nem igazán keresi a szerelmet…

Fotó: Móricz István / Bors

Fiatal lányok koszorújában

Csakhogy a Bors egyik szemfüles olvasója szerint, az énekes viselkedése nem ezt tükrözte azon a horvátországi szórakozóhelyen, ahol le is fotózta az egyértelmű jeleneteket.

"A barátaimmal ugrottunk be az egyik tengerparti klubba, ahol Peter Srámek is bulizott egy társasággal. Igazából azért tűnt fel, mert több fiatal lánnyal is láttam táncolni és beszélgetni, és hamar leesett, hogy egyikük sem a társaságához tartozik. Könnyű volt rájönni, hogy a srác ezerrel csajozik

 - kezdte a lapnak a szemtanú, aki végül egy idő után már csak egy lányt látott Sramek mellett.

Fotó: Bors olvasói fotó

Együtt távoztak?

"Nem arról van szó, hogy direktbe figyeltem volna Srámeket, de az este folyamán többször is mellénk sodródott és végül az este nagy részében egyetlen lányt láttam vele bulizni" – folytatta a Bors szemfüles olvasója. "A testbeszédükből egyértelműen lejött, hogy szikra van köztük, egyszer pedig meghallottam, hogy angolul beszélnek, vagyis arra jutottam, hogy a fiatal és egyébként elég dögös leányzó helyi erő, vagyis szerintem horvát lehetett. Amúgy szerintem egy csók is elcsattant köztük, de ebben nem vagyok biztos. Ami viszont fix, hogy együtt távozhattak, mert egyik pillanatról a másikra mindketten eltűntek" - mesélte az informátor.

 

Srámek: Igen, buliztam

A lap természetesen megkereste az énekest is, aki első nekifutásra nem volt túl boldog, amikor meghallotta, hogy fotók vannak arról a bizonyos féktelen éjszakáról.

Fotó: Bors olvasói fotó

"Azért az tényleg túlzás, hogy egy horvátországi szórakozóhelyen sem tudom úgy elengedni magam, hogy ne készüljenek rólam képek és másnap ne hívjon föl valaki a sajtótól! Igen, buliztam és igen, jól éreztem magam egy lány társaságában, akit aznap este ismertem meg! Remélem azért ez nem baj!?" - fakadt ki Peter Srámek, aki ezután nyugodtabb hangnemre váltott.

Egyébként továbbra is szingli vagyok és ez egészen addig így is marad, amíg nem tarol le a szerelem, de azt is hozzáteszem, hogy meg fogom tartani magamnak a magánéletem részleteit, egészen addig, amíg stabil lábakon nem áll majd a kapcsolatom. Hogy mi történt Horvátországban a buli után, az csak rám és arra a lányra tartozik

- tette hozzá az énekes, majd bontotta a vonalat.

Szerző Maca néni

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!