FÜLES

Szerző Ripost

1 hónapja

"Elképesztő élmény volt!" - így érezte magát az America's Got Talentben a magyar versenyző

A kutyatánc versenyző és oktató a világ egyik legnépszerűbb tehetségkutató műsorában, az America's Got Talentben villantotta meg a tudását kutyájával. Már a színpadra lépésükkel elvarázsolták a zsűrit és a nézőket is.

Szerző Ripost

Újabb magyar sikernek örülhetünk a tengerentúlon: Bérczes Christine Elisabeth és kutyája, a hatéves ausztrál juhász, Meredith négy igennel jutott tovább az America's Got Talent tehetségkutatójában. Lapunk most telefonon érte utol a trénert, aki elmesélte, milyen élményekkel gazdagodott a válogató során.

American's Got Talent
Fotó: America's Got Talent

Meredith-nek nem idegenek ezek a szituációk, már több nemzetközi versenyen is részt vettünk, arról nem is beszélve, hogy mennyire imádja, ha közönség előtt szerepelhet. Ennek apropóján jött az ötlet, hogy akkor induljunk az America's Got Talentben– kezdte Christine, megjegyezve: kutyája sokkal jobban bírta a hosszú utazást és az időeltolódást, mint ő.

Meredith mindenhez hozzá van szoktatva, így az utazás sem jelentett problémát. Első hallásra tűnik csak furcsának, de egyébként a kutyám sokkal jobban bírta az egész repülőutat, mint én. Nekem borzasztó volt, jetlagem volt, szenvedtem, ráadásul Meredith-nek sokkal nagyobb volt a helye is" – meséli a kutyatenyésztő, aki évekkel ezelőtt még csak hobbiként kezdte a kutyatáncoltatást, majd az országos és nemzetközi versenyeken is bemutatkozott, ahol szintén óriási sikereket könyvelhetett el.

Fotót: America's Got Talent

 

Nagyon örültem Heidi Klumnak”


Christine és kutyája produkcióját óriási tapsviharral értékelte a közönség, sokan még a szemüket is törölgették, úgy meghatotta őket a hollókői páros. A zsűri is állva tapsolt, s csak áradozni tudtak a magyar versenyzőről.

Elképesztő élmény volt! Hiába fordultunk meg már rengeteg versenyen, ez mégis más volt. Milliók láthatták a produkciónkat a tv-ben, és ez óriási büszkeséggel tölt el. Arról nem is beszélve, hogy milyen csodás emberekkel voltunk körülvéve. Heidi Klumnak például nagyon örültem, hiszen gyerekkoromban őt néztük a tv-ben, mondhatni rajta nőttem fel. Pozitív csalódás volt még Sofia Vergara is, jól esett, amit a produkcióról mondott. De összességében mindenkiről ezt mondhatom el.”

 

Öt éve tréningezi a kutyáját

Meredith az ausztrál juhászkutya most 6 éves, és bár megszámlálhatatlan trükköt tud, emögött hosszú évek komoly munkája áll.

Egy éves volt Meredith, mikor elkezdtük a dog dancinget. A most látottak alapján bár nehéz elhinni, de eléggé rakoncátlan kutyus volt: mindent szétrágott, széthurcolt, nem volt könnyű eset, de aztán beérett a munka gyümölcse. Mi a dog dancingben találtunk egymásra, és az a célom is ezzel az egésszel, hogy ezt a sportot népszerűsíthessem. A kutyáknak ez egy nagyszerű mozgásforma, mellyel könnyen lefáraszthatjuk mentálisan is őket, arról nem is beszélve, mennyire imádják ezt.

 

American's Got Talent
Fotó: America's Got Talent

Az élő show a cél

A válogatóban négy igent kapott a kutya-gazdi páros, így még szurkolhatunk a további sikerekért, ám Chrisitine már az eddigi eredményeknek is nagyon örül.

Nagyon bízunk benne, hogy bejutunk az élő show-ba, de ez még a jövő zenéje! Egyelőre annak örülünk most, hogy színpadra állhattunk az America's Got Talentben, és szerettek minket a nézők és a zsűri is!” - tette hozzá Christine.

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Nem takargatta a melleit a Szigeten Rácz-Gyuricza Dóra - képek

borsonline.hu

Brutális baleset: nyugdíjas sofőr miatt halt meg az öt hónapos kisfiú

mindmegette.hu

Meggyes pite - grillen sütve?! Mutatjuk videón, hogy lehetséges!

hirtv.hu

Politikai hobbista: A baloldali sajtó olyan éktelen visításba kezdett, mintha szentelt vízzel öntötték volna le őket

ripost.hu

Ezt mondta Boros Lajos a sámánteáról, ami tönkretette VV Anett életét

mindmegette.hu

Íme a franciák legendás krémese: mille-feuille, az ezerlevelű sütemény

ripost.hu

Jogi lépéseket tervez Suzy - törölték az oldalát

ripost.hu

Erős fotó: kilógnak Vajna Timi mellei a felsőjéből

ripost.hu

Itt a hétfői horoszkópod, érdekes fordulat vár rád

life.hu

Scitec Muscle Beach: Egy fesztivál, amit körbeleng a kitartás és az erő (x)

További cikkek

FÜLES

Ismét az örökbefogadás mellett döntött Németh Kristóf

FÜLES

"A házam elé járkáltatok" - Marics Peti rajongói rászálltak Tóth Andira

FÜLES

Nagyobb baj is lehetett volna: Különös állat okoz bosszúságot a Királyéknál

FÜLES

Galambos Lajos reagált a volt feleségét érintő pletykákra

FÜLES

Jogi lépéseket tervez Suzy - törölték az oldalát

FÜLES

Ezt mondta Boros Lajos a sámánteáról, ami tönkretette VV Anett életét

FÜLES

"Rettentően sajnáljuk" - Hiába várja a közönség, nem lép fel Majka

FÜLES

Stábjának adott meglepetésbulit a Pókembernek öltözött Justin Bieber