FÜLES

Szerző rp

5 hónapja

78 évesen akar gyereket az elhunyt magyar színésznő özvegye

Frédéric von Anhalt herceg egy német nővel szívesen vállalna gyereket.

Özvegyként élni nagyon szomorú is tud lenni a folyamatos egyedüllét és a magány miatt. Nem csoda, hogy az embernek még az életkedve is elmegy. Szerencsére, Gábor Zsazsa özvegye szerint ez a sztereotípia nagy hülyeség. Frédéric von Anhalt herceg imádott felesége halála óta is próbálja megtalálni az örömöt és a boldogságot az életben.

Én nagyon sokat szórakozom. A feleségem nem akarta volna, hogy egyedül legyek a halála után

 - kezdte a 78 éves Anhalt herceg egy német magazinnak.

Imádok partikat rendezni, jókat enni, és igen, eközben sok hölgyet megismerni.

Fotó: Ripost

Folyamatosan ajánlkoznak neki a nők

 

Ezek közül a nők közül pedig többen is vágynak arra, hogy az egykori díva helyére lépjenek. De a megfelelő nő, aki tényleg elrabolhatná a szívét, még nem érkezett meg. 

Igen, kapok ajánlatokat. Kettőt-hármat naponta. Ha találnék egy különleges nőt, újraházasodnék. Egy német nőt szeretnék. Ők nem olyan fárasztóak, mint az amerikaiak. Az utóbbiakat csak a pénz érdekli, és azonnal lelépnek, ha megkapták, amit akartak. A német nők békésebbek és háziasabbak

 - fogalmazott Anhalt, aki jelenleg Los Angelesben él, de már nem sokáig.

"Szeretnék visszaköltözni Németországba, a hazámba, ott érzem magam a legjobban. Azt viszont még nem tudom, hogy mi lesz a végállomás, Hamburg vagy München." Anhalt olyannyira komolyan gondolja a költözködést, hogy már meg is nézett néhány luxuslakást, ahová természetesen leendő kedvesét is magával vinné. "Szerencsére a bérlés elég olcsó, úgyhogy ez nem okoz majd problémát." 

Szülőképes korban kell lennie

Nyugodtan lehet egy picit idősebb. Én 78 éves vagyok, nincs szükségem egy nagyon fiatal nőre. Nyugodtan lehet 30 vagy 35 éves, de ami a legfontosabb, szülőképes korban legyen, hogy apává tegyen. 

Anhaltnak vannak adoptált fiai, de mint mondta, egyikük sem fogja megörökölni Zsazsa millióit. A herceg úgy érzi, egyikük sem méltó rá.

Ha lesz is új esküvőm, az nem a szerelemről fog szólni. Én egyedül a feleségemet szerettem. A részemről a frigy azért köttetne, hogy legyen valakim, aki törődik velem. Szükségem van valakire, aki este mellettem fekszik le, és ha szívinfarktust kapnék, hívni tudja a mentőket.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!