Létrehozva: 2022.04.15.

Botrány lett a válás vége: sztárok, akik exeikkel balhéztak

Egy válás, szakítás mindig megviseli az embert, főleg ha nagyközönség előtt történik. Összeszedtük az elmúlt időszak legbotrányosabb szakításait.

Egy válás, szakítás mindig megviseli az embert, főleg ha nagyközönség előtt történik. A cikkünkben összeszedtük az elmúlt időszak legbotrányosabb sztárszakításait, melyek közül valamelyik a bíróságon végződött, s volt, hogy nyilvánosan üzengettek egymásnak a felek.

G.w.M és Nagy Melanie

Magyarországon szinte nincs olyan ember, aki ne ismerné Kulcsár Edina és Csuti, illetve G.w.M és Nagy Melanie válásának történetét. Ha szükséged lenne egy kis fejtágításra a témában, akkor IDE kattintva tudsz olvasni róla. 

Bár úgy tűnt az utóbbi időszakban, hogy csendesülnek a dolgok az egykori párok között, erre gyorsan rácáfolt a rapper és volt kedvese. G.w.M egy durva hangvételű üzenetet küldött a nyilvánosság előtt Melanie-nak. Többek között ilyen mondatok olvashatóak abban a bizonyos üzenetben: „Annyira egy gonosz, rothadt nő vagy, hogy az borzalom!”, „Te romlott nő!”, „Nem tisztellek innentől kezdve, de még anyaként sem tudlak, mert te teszed tönkre a gyerekeim lelkiállapotát, te koholmány!”

G.w.M azt is belengette a levélben, hogy jogi útra terelné a dolgot, és persze Melanie válaszára sem kellett sokat várni. A kétgyermekes édesanya azonban egy sokkal kifinomultabb formáját választotta a véleménye közlésére.

 

Horváth Gréta és Meggyes Dávid

Hasonlóan nagy botrányt kavart az Ázsia Expressz győzteseinek válása is. Négy év után Dávid elhagyta a feleségét, s összejött a profi táncosnővel, Stana Alexandrával, aki alig pár hónap házasság után hagyta el a férjét... Grétának több sem kellett, még januárban beadta a válókeresetet. Érthető módon nagyon megviselte, amit Dávid tett vele, de úgy tűnik, sikerült túllépnie a csalódáson.

Valóban újrakezdhetem az életemet, hiszen pár napja már hivatalosan is elváltam. Boldog vagyok 

– árulta el a hot! magazinnak Gréta, aki hozzátette, nem tudja, mit hoz számára a jövő, de nem keresi görcsösen a szerelmet.

 

Fekete Dávid és Regina

Fekete Dávid tavaly májusban került előzetes letartóztatásba, miután fény derült arra, hogy százmilliókat sikkasztott és rengeteg embert károsított meg. A börtönben meg is kapta a válási papírokat Reginától, aki emellett kizárólagos felügyeletet is kért közös gyeremekeikre. Sőt, időközben a szerelem is rátalált a fiatal nőre, aki végre maga mögött tudja hagyni a múltat.

 

Johnny Depp  és Amber Heard

A hollywoodi hírességek 15 hónapig voltak házasok, kapcsolatuk ugyanis nagyon csúnyán végződött. A színésznő azt állította, hogy többször is bántalmazta a színész. Pont a napokban vette kezdetét az a rágalmazási per is, amit Johnny Depp indított egykori felesége ellen, amiért 2018-ban, a The Washington Postnak írt cikkében családon belüli erőszakkal vádolta meg a színészt. Depp 50 millió dolláros kártérítést követel a hírneve megsértéséért, mivel a cikk megjelenése után gyakorlatilag derékba tört a karrierje. Hogy mi lesz a botrányos válás folytatása, hamarosan kiderül...

Ez is érdekelhet

origo.hu

Szánalmasan sikertelen lett Magyar Péter akciója, alig néhány százan tüntikéztek

borsonline.hu

Házasság első látásra: Andris végre bevallotta, mit érez Petra iránt

vg.hu

A titokzatos Szabó Zoltánnak akar utalni pénzt a fél ország

life.hu

Közfelháborodás kísérte Bridget Jonesként, övé a Golden Globe egyik legkínosabb pillanata

hirtv.hu

Ilaria Salis újabb nyílt levelet írt magyarországi börtönéből

origo.hu

Ezt még nem láthattad tőle! Till Attila többször elsírta magát

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

FÜLES

Aggódnak a rajongók, eltűnt Vámos Erika

FÜLES

Megható vallomást tett gyermeke édesanyjáról Curtis

FÜLES

Fekete bombázóval az oldalán látták Schmuck Andort

FÜLES

Hihetetlen, így reagált a delfin, amikor Kozso dalra fakadt

FÜLES

Tolvai Reni őszinte vallomást tett: Vajon újra megtenné?

FÜLES

Erre vártunk: kiderült, hogy van most valójában Katalin hercegné

FÜLES

"Csípem a feketéket!" – Marics Peti elárulta magát

FÜLES

Szandiról sosem látott fotó került elő, le fog esni az állad