Létrehozva: 2022.04.23.

8 döbbenetes állítás az új királyi könyvből: Katalinnak titkos élete van, Károly meg őrült

Újabb botránykönyv jelent meg a királyi család életéről.

Tina Brown új könyve, a The Palace Papers a királynőről, Meghan Markle-ről, Kate Middletonról, Károly hercegről és a királyi család többi tagjáról rántja le a leplet. Állítása szerint számos botrányos és megdöbbentő titkot tár majd az olvasók elé. A könyv két évig készült és több, mint 120 bennfentestől származó interjú van benne. 

Mindent felfed, kezdve Károly herceg szokatlan fürdőszobai szokásától kezdve a cipőfűző kivasalásának kényszeréig, valamint Katalin hercegné és Meghan Markle feszült kapcsolatáig.

Fotó: AFP

Katalin "titkos élete"

Brown szerint Katalin hercegné gondoskodik arról, hogy ne merüljenek feledésbe a szenvedélyei és személyes érdekei, ezért titkos látogatásokat tesz galériákban és múzeumokban , hogy "táplálja belső életét". Egyszer észrevették, amint besurran egy Hockney-kiállításra a Királyi Akadémián reggel 8 órakor, és leült az egyik gyönyörű műalkotás előtt. Azt mondta a férfinak, aki mellett ült: "Hiányzik a művészettörténetem. Ezzel állítom helyre a lelki békém".

Károly kényszeresen igényli a királynő jóváhagyását

Károly herceg a palotai források szerint már kényszeresen vágyik arra, hogy édesanyja, a királynő elismerje. Fülöp herceg nem rejtette véka alá azt a véleményét, hogy szerinte Károly nem való királynak. Túl érzelmesnek és puhának tartotta a fiát.

A Fantasztikus négyes a színfalak mögött

Amikor Harry és Meghan összeházasodott, az alattvalók és a rajongók hamarosan Fantasztikus négyesként kezdték emlegetni Vilmost, Katalint, Harryt és Meghant. A nagyközönség előtt mindig mosolyogtak, ám a négy fal között már korántsem volt jó a viszonyuk. 

Katalin, Harry és William létrehozta a Heads Together mentálhigiénés szervezetet, de amikor Meghan csatlakozott a projekthez, kiváló nyilvános beszédkészsége segítségével képes volt világosan átadni az üzenetet.

"Harry áhítattal nézte, a bátyja és Katalin pedig kifejezéstelen ingerültséggel álltak mellette" - írja Brown. "Amikor Katalinnak kellett beszédet mondani, feltűnően nem volt összeszedett és le is rövidítette a mondanivalóját."

Meghan megszállottja az ajándékoknak

Hiába lett hercegné, a házasságkötés után is imádta a repiajándékokat Meghan. Éhezett minden ingyenes ajánlatra, sőt, volt, hogy kikényszerített egy-egy dizájner ajándékot. A luxusmárkák sajtósai körében hírnevet szerzett, ugyanis jószerével mindegyiknek írt levelet, hogy ki ő és milyen táskákat szeret.

Vita az esküvőn

Arról többet is cikkeztek, hogy Meghan az esküvője előkészületei közben igazi szörnyeteggé változott és jószerével mindenkit megsértett, aki élt és mozgott. Brown azt állítja, az egyik ilyen vita amiatt robbant ki, hogy Meghan nem volt tisztában azzal, mi a különbség a királynő személyes segítője és az NBC Universal szerződéses stylistja között.

Számtalan jelentés érkezett arról, hogy Meghan esküvői tiarája miatt vita alakult ki, és Harry állítólag azt mondta, hogy „amit Meghan akar, azt Meghan megkapja”, miután megtagadták tőle, hogy azt hordja, amit először választott.

A bennfentesek nem hallgatták el a tényt, hogy Meghan az előkészületek alatt folyton ordítozott a személyzettel és egyfolytában őrjöngött.

Károly hihetetlen utazási szokásai

A walesi herceg szigorú normáiról és az élet finomabb dolgai iránti ízléséről már sokan beszámoltak, de Brown új, meghökkentő állításokat tesz könyvében.

Részletezi, hogy Károly herceg állítólag egy kisteherautót küld barátai vidéki házába egy nappal az odaérkezése előtt, hogy kirakja „az ágyát, bútorait és még képeket is”.

Ez magában foglalja az ortopéd ágyat, a WC-ülőkét és a Kleenex Velvet vécépapírt. Azt is állítja, hogy Károly saját, skót felföldről készített tájképeit hozza a szobájába.

Harry visszaküldte apja születésnapi ajándékát

Harry és Károly viszonya talán sosem volt felhőtlen, ám Harry 30. születésnapján kellemetlen esemény történt. Károly egy öltönyt adott Harrynek, természetesen méretre készültet. Ám amikor megérkezett a csomag, a kabát egyik ujja és a nadrág egyik szára rövidebb volt, így Harry postafordultával vissza is küldte apjának az ajándékot.

Harry ezért is haragszik Kamillára

Sok szó esett Harry herceg állítólagos feszült kapcsolatáról Cornwall hercegnőjével a múltban, és Brown könyvének további állításai ezt megerősítik.

Azt mondják, Harry "neheztel" Kamillára, és különösen zokon vette, amikor a gloucestershire-i Highgrove House-ban lévő régi hálószobáját az asszony az öltözőjévé változtatta.

A szerző egészen addig nyúlik vissza, amikor Vilmos és Harry herceg végre beletörődtek, és találkoztak Kamillával. A találkozó alatt Harry "hosszú hallgatásokkal és parázsló, neheztelő pillantásokkal nyugtalanította őt".

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Itt van Oroszország váratlan katonai lépése

origo.hu

Magyar Péter ámokfutása börtönben érhet véget

borsonline.hu

Itt az újabb sokk: Katalin hercegné után újabb közönségkedvenc híresség jelentette be, hogy rákkal küzd

ripost.hu

Egy ország kapott szívéhez a gyásztól: elhunyt a népszerű műsorvezető

vg.hu

Brutális baleset Baltimore-ban: több kilométeres híd omlott össze – videó

origo.hu

Németország döbbenetes háborús bejelentése, minden megváltozik

travelo.hu

Ezeket a magyarországi kegyhelyeket látnod kell

ripost.hu

Elhagyta az országot, Cipruson hunyt el minden idők egyik legjobb magyar csatára

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

„Tíz százalék esélyt adtak Petinek a túlélésre” - köhögött, majd mindkét lábát amputálni kellett

ripost.hu

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

FÜLES

Külföldön folytathatja a Fekete Vonat sztárja

FÜLES

Friss hírek érkeztek a börtönben lévő Papaszitáról!

FÜLES

Aurelio visszament az exéhez? Kiderült az igazság!

FÜLES

Kulcsár Edina közel 700 ezerért kapott ékszereket a férjétől

FÜLES

Megtörte a csendet Kamilla királyné: ezt árulta el a rákbeteg Katalinnal kapcsolatban

FÜLES

„Mi bajotok van?” — MC Hawer kiakadt a Házasság első látásra bombázóira

FÜLES

Elszólta magát Iszak Eszter? Csutiék hármasban érkeztek!

FÜLES

Minden kérdésre választ adott a palota: így van jelenleg a rákkezelés alatt álló Katalin