FÜLES

Szerző Ripost

9 hónapja

Berki Krisztián új posztja miatt rászálltak a kommentelők Mazsira

Az izomceleb megosztotta, mennyire hiányolja a mamája vasárnapi ebédjeit...

Berki Krisztián a legújabb posztjában megosztotta, mennyire hiányzik neki a nagymamája főztje, főleg a megszokott vasárnapi ebéd, ami a húsleves és a rántotthús volt. Az izomceleb kifejtette azt is, hogy nagyon szeretne olyan vasárnapokat átélni, amikor ez kerül az asztalra, de erre nincs lehetősége.

Fotó: Bors

Nagymamám mindig azt mondta: fiam, amíg húsleves és rántott karaj van az asztalon, addig nagy baj nem lehet. Gyermekkoromban minden vasárnap Berki nagymamánál volt az ebéd.  Húsleves nagymama által dagasztott cérnametélttel, rántott husi (többnyire karajból), és valami korábban elrakott házi savanyúság. Természetesen akkoriban minden asszony sütött is valamilyen ellenállhatatlan süteményt! Mit nem adnék egy ilyen vasárnapért... - írta Berki, akinek azonnal üzentek a követői.

"A feleségednek kellett volna már korábban is ezt megteremteni. Akiben van egy kis affinitás, az megtanul főzni és sütni is. Eleinte nekem sem ment egy jó húsleves elkészítése, de nem adtam fel. Az meg, hogy minden hétvégén sütök süteményt az nem is kérdés" - írta valaki.

"Mazsi nem teremt elő neked ilyen vasárnapot?" - tette fel a kérdést egy másik követő, azonban Berkitől nem érkezett a válasz.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!