12 hónapja

Alec Baldwin el van átkozva? Újabb stábtag életéért küzdenek

Még egy stábtag került kórházba Alec Baldwin filmjének forgatásán, a helyzet elég súlyos.

Mint az köztudott, Alec Baldwin véletlenül éles lőfegyverrel a Rust című filmjének forgatásán megölte a film operatőrét, Halyna Hutchinst és megsebesítette a rendezőt, Joel Souzát. Ha mindez nem lett volna elég, most a stáb egy másik tagja, Jason Miller kórházba került.

Fotó: MTI/AP/Santa Fe New Mexican/Jim Weber

A világosításért felelős Millert egy barna remetepók csípte meg a forgatás helyszínén. Ennek a csípése akár halálos is lehet, egyelőre pedig az orvosok azért fáradoznak, hogy megmentsék a karját az amputációtól – írja a People.

A család adománygyűjtő GoFundMe oldalt hozott létre.

„Néhány nap alatt súlyos tüneteket tapasztalt, szepszis alakult ki a karjában. Jelenleg is kórházban fekszik, és naponta több műtéten is át kell essen. Az orvosok mindent megtesznek, hogy megállítsák a fertőzést, és megpróbálják megmenteni a karját az amputációtól„ – olvasható a család közleménye a GoFundMe oldalon, hozzátéve, hogy mindenképp hosszú felépülési folyamat vár Millerre.

Az oldalon a kampány célja már teljesült: az 5 ezer dollár már össze is gyűlt a családnak, sőt már 11 ezer dollárnál tartanak.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!