1 éve

Újabb részletek: ilyen volt Szabó Győző és Rezes Judit titkos esküvője – Fotó

Nemcsak a szerelmespárt ünnepelték, hanem legkisebb gyermeküket is, akinek megtartották a keresztelőjét!

Mint arról a Ripost beszámolt, tizenhét év után tartotta meg esküvőjét Szabó Győző és Rezes Judit. A pár életük legszebb napját hétpecsétes titokként őrizték, és végül a nagy csinnadrattát is elkerülték.

Mindig közbejött valami, amiért elhalasztották a nagy napot, ezért került sor, hét év jegyben járás után a ceremóniára. A nagy napra a festői tokaji borvidéken, Mádon került sor.

Szabó Győző és Rezes Judit
Fotó: Keller Mátyás

A HOT! szerint a polgári szertartásra az udvarház külső részén került sor, ezután mentek el a templomba. Ráadásul az esküvővel együtt a legkisebb Szabónak, Gazsinak a keresztelőjét is megtartották! Az ifjú pár egyébként semmit nem engedett kifizetni a vendégseregnek.

Nem mindennap van esküvőnk! Amikor kitaláltuk, hogy egybekelünk, Judit elkezdett futni járni, én pedig edzeni” – árulta el boldogan Szabó Győző a Hot! magazinnak, akitől kedvese vett át a szót.

Már tavaly ősszel kinéztem a ruhámat, amely ugyan ünnepélyes, ám egyszerű szabású. Akkor azonban a pandémia miatt el kellett halasztanunk az esküvőt. Azóta eltelt egy év, ma már talán picit másmilyet viseltem volna, de így volt minden tökéletes” – árulta el Rezes Judit.

A szerelmespár boldogsága azonban veszélybe került, ugyanis az időpont miatt külön kérvényt kellett benyújtaniuk.

A jogszabály szerint az esküvő előtt 31 nappal be kell jelenteni az igényt, nekünk viszont csak 27 nappal előtte jutott eszünkbe, hogy összeházasodunk. Külön engedélyt kellett beadnunk, hogy a kiszemelt napon megtarthassunk a lagzit. A bátyám ügyvédként írta meg a kérvényt, és szerencsére a mádi jegyző nagyon kedves és jóindulatú volt, így elhárult minden akadálymesélte el Rezes Judit, akinek az unokatestvére történetesen lelkész, így boldogan összeadta őket.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!