12 hónapja

Nem ért véget a családi viszály: Pécsi Ildikó unokája tudomást sem vesz a testvéréről

A megboldogult színésznő és imádott férje két unokája még csak nem is látták egymást. A fiúk között egyre nagyobb feszültség kezd kialakulni.

Habár Pécsi Ildikó hagyatéki tárgyalása lezárult, a vagyonjogi viszály azonban sajnálatos módon tovább gyűrűzik. Több tízmillió forint forog kockán, az ügy pedig a színésznő unokáinak viszonyát is megmérgezheti.

Nemcsak a korkülönbség ver éket közéjük, hanem az érdekellentét is – írja a Story magazin.

Lezárult a vita Pécsi Ildikó öröksége körül
Fotó: Ripost

Így egyelőre magányosan, elhagyatottan áll Pécsi Ildikó gödöllői háza, és a színésznő számára oly kedves kert is. A ház tornácán pedig az épületből kipakolt tárgyak várják, mi lesz a sorsuk.

Pécsi Ildikó és Szűcs Lajos közel 400 milliós hagyatékát egyetlen fiuk, Szűcs Csaba örökölte, és Pártos Csilla ügyvédje elárulta: nem támadták meg a végrendeletet. Viszont egy vagyonmegosztási per zajlik közte és volt férje, Szűcs Csaba között.

Ha az idősebb Szűcs Csabának és Pártos Csillának nem sikerül peren kívül megegyeznie, akkor a háborúskodás gyermekeik között is további ellentétet szíthat.

Pártos Csilla vagyonát ugyanis fia, az ifjabb Szűcs Csaba örökli majd, volt férjének azonban válásuk óta született még egy gyermeke (ő most 3 éves), így az ő vagyonának már két törvényes örököse is van, akiknek osztozniuk kell a hagyatékon. A két fiú között tehát már most érdekellentét van.

A Story magazin úgy tudja, a fiúk nem is tartják a kapcsolatot, az idősebbik (23 éves) testvér tudomást sem akar venni arról, hogy édesapjának új családja lett.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!