1 éve

Betámadták Fésűs Nellyt a Totem nézői: a lányára tettek csípős megjegyzést

Az énekesnő nagyon büszke arra, ahogy lánya a műsorban teljesít. Horváth Csenge fiatal kora ellenére is a csapat közkedvelt és hasznos tagja lett.

A TV2 csatorna legújabb műsora, a Totem heves indulatokat váltott ki a nézőkből. A Farkasoknál ugyanis kissé feszült volt a hangulat az egyik játékos miatt.

Egy néző azt sérelmezte, hogy Fésűs Nelly lánya, Csenge nem viselkedett valami szépen Völgyes Gabival. Nem is bírta magában tartani a véleményét, és az énekesnő és lánya közös fotója alatt tett megjegyzést – szúrta ki a Bors.

Fotó: Máté Krisztián / Ripost

„Büszke lehetsz a lányodra, egy 44 éves nővel így viselkedni, aki az anyja lehetne, azért mert szétszórt és mindig várni kell rá” – írta az egyik kommentelő, de persze a válasz sem váratott sokat magára!

Fésűs Nelly egyszerűen csak annyit írt: „Büszke vagyok.”

Az énekesnőt és Csengét egyébként sokan azonnal a védelmükbe vették, sőt sokan őszintén megdicsérték a fiatal lányt a helytállásáért.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Fésűs Nelly (@nellyfesus) által megosztott bejegyzés

„Abszolút büszke lehet. Csenge a mai tizenévesek közt olyan ritka kivételt képez intelligenciában, igényességben, fittségben, kitartásban, amit sok idősebb megirigyelhetne. Nem mellesleg még szépségben is kenterbe ver mindenkit. Az meg, hogy egy 44 éves nő versengeni próbál egy 18 éves fiatal lánnyal; önmagában is röhejes” – írta az egyik hozzászóló.

„Ez tényleg így van! Ezzel egyetértek, szerintem is egy nagyon talpraesett, szép lány. De az is igaz, hogy nagyon tiszteletlen vele… Meg miért akar vele versengeni, amikor együtt versenyeznek? Pont az, hogy Gabi dicséri” – válaszolta a Csengét kritizáló néző.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!