1 éve

Apás szülés lesz: Gönczi Gábor és felesége felkészülten várják kislányukat

A híradós már alig várja, hogy karjai között tarthassa első kislányát. Sőt jövőbeli terveikről is beszámoltak.

Elkezdődött a visszaszámlálás, bő egy hónap múlva a karjaiban tarthatja születendő kislányát Gönczi Gábor. A híradós és felesége már nagyon várják, hogy bővüljön a család. Ildikó pedig lázas fészeképítésbe kezdett.

A Hot! Magazinnak számoltak be arról, hogyan várják második gyermeküket, akinek az érkezésére majdhogynem az egész házukat átalakították.

Gönczi Gábor és felesége fontos és felelősségteljes döntést hoztak
Fotó: Ripost

„Azt hittem, csak lehozzuk a padlásról a babaágyat, de mire kettőt néztem, már egy teljes focicsapatnyi szakember vonult fel hirtelen nálunk a kőművestől a gipszkartonozóig. (...) Végül kiderült, hogy az egész felső szintet átépítjük. Mindig belátom, hogy igaza van, mert sokszor bizonyította, hogy két lépéssel előttem jár a tervezésben” – árulta el a boldog édesapa.

A koronavírus miatt mindannyian a szokásosnál is óvatosabbak voltak a várandósság ideje alatt. A kismamát különösen védték az esetleges fertőzéstől. A komoly védekezésnek köszönhetően pedig egyikük sem fertőződött meg.

„A természetes szülés híve vagyok. Nem félek, mert tudom, mire számíthatok. Jobban aggódnék, ha kiderülne, hogy császározni kell. A szívemben azt érzem, hogy sokkal jobb a babának és a mamának is, ha együtt mennek át ezen az első közös úton. Alternatív vajúdási elemek nem lesznek, talán labda lesz bent, ami a legextrémebb, de ahhoz ragaszkodom, hogy Gábor most is fogja vajúdáskor a kezem, és biztasson. Ő egy valóságos dicsérőgép!” – árulta el Ildikó a lapnak.

A házaspár egyébként nem zárkózik el attól, hogy egy harmadik babát is vállaljanak, de a hamarosan bekövetkező szülés előtt még bőven akad teendőjük.

„Bennünk van az, hogy három gyerekünk legyen. Ha harmadikat szeretnénk, legközelebb nem hagyhatunk ekkora korkülönbséget!” – tette hozzá Gönczi Gábor.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!