1 éve

„Rettegtem, hogy elveszítem” – súlyos betegség miatt vizsgálták ki Schobert Norbi anyukáját

Veszélybe került Schobert Norbi édesanyjának az élete. Az egész család borzalmas megpróbáltatásokon van túl.

Még mindig nem ért véget Schobert Norbi és a család kálváriája. Az utóbbi időben számos nehézség érte a fitneszgurut és szeretteit, kezdve, hogy imádott felesége, Réka elvesztette az anyukáját.

Ezúttal Norbi édesanyja került veszélybe, miután az orvosok egy rutinvizsgálat során baljós elváltozást találtak Judit nyakában – számolt be róla a Blikk.

Fotó: Ripost

„Pajzsmirigydaganattal küldtek minket szövettanra, és mivel édesanyám 2-es típusú, túlsúlyos cukorbeteg, ráadásul már 76 éves, rettegtem, hogy elveszítem. Az zakatolt a fejemben, Réka két év alatt vesztette el a szüleit, az anyósom éppen az én kezeim között halt meg, nem létezik, hogy megint egy szerettünk életéért kell aggódnunk! Ez rettenetesen megviselt mindannyiunkat” – vallotta be az üzletember.

Ráadásul nem ez volt az első megpróbáltatása Schobert Norbi édesanyának, Juditnak. 2000-ben ugyanis a cukorbetegsége miatt nem sokon múlt, hogy amputálták a lábát. Ám ekkor fia közbelépett és mindent kidobált a konyhájából, egyedül Update termékei maradhattak. Sőt azóta Norbi rendszeresen szűrővizsgálatokra viszi az édesanyját, épp egy ilyenen derült ki az újabb aggasztó probléma.

„Amíg nem jött meg az eredmény, hetekig nem aludtam. Egy hatalmas gázsival járó, egy hónapra szóló tévés felvételt is lemondtam, amikor kiderült ez az egész. Nincs az a pénz, amiért ne lennék édesanyám mellett egy ilyen kétségekkel és félelemmel teli időszak alatt! Azt sem akartam, hogy az egyik kollégám vigye a vizsgálatokra, mindegyiknél ott voltam vele. A napokban kiderült, szerencsére csak egy nyaki nyirokcsomó cisztáról van szó, nem pajzsmirigydaganatról” – mondta megkönnyebbült sóhajjal Norbi.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!