1 éve

Megviseli a gyász Horváth Charlie-t: „A családtagjaim közül hatan mentek el ”

Sok veszteség érte az elmúlt években, családtagoktól, kollégáktól kellett búcsúznia.

Lassan ismét lehet koncerteket tartani, az énekesek és a színészek is visszatérhetnek a munkájukhoz. A járványhelyzet mindenkit megviselt, ám akadnak, akiknek másoknál is nehezebben telt az utóbbi időszak.

Köztük van a Liszt Ferenc-díjas magyar énekes, a soul és a funk jellegzetesen rekedt hangú előadóművésze, Horváth Charlie is. Az elmúlt években több családtagját is el kellett veszítenie, a gyász feldolgozása pedig nem volt könnyű a számára.

„A kollégák közül sokan elmentek az én korosztályomból, ilyenkor azért eszébe jut az embernek, hogy az élet mennyire múlandó. A családtagjaim közül hatan mentek el, a szüleim, a feleségem, az ő öccse, az anyósom és az apósom. Mindent nekem kellett levezényelnem, ez borzasztó dolog. Mert persze az embernek el kell menni, ez nem kérdés, csak az nem mindegy, hogy hogyan. Közben pedig dolgozni kell, mert az élet nem áll meg. Katikám halála előtt a fiammal váltottuk egymást háromnaponta, hogy mindig legyen mellette valaki, és közben ott volt az unokám, Erik is, aki még nagyon kicsi volt akkor. Nehéz dolgok ezek, mert ha az ember csak úgy elalszik, akkor az mindig könnyebb. Rengeteg kolléga is elment, Somló Tomi elvesztését a mai napig nem dolgoztam fel” – árulta el a Blikknek Horváth Charlie, aki arról is beszélt, hogyan vészelte át a járványhelyzetet.

„A vírust szerencsésen megúsztuk, és már én is be vagyok oltva, ami leginkább az unokám miatt volt fontos. Egy évig nem nagyon láttam, de épp tegnap találkoztam vele, kapott egy menő sportcipőt, nagyon örült neki. Otthon is volt mit csinálni. A feleségem, Katikám öt éve ment el, sok mindent halogattam, amit rendbe kellett volna már tenni, ezeket igyekeztem bepótolni, de közben rengeteget dolgoztam is” – tette hozzá.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!