1 éve

Hoppá! Közös fotó készült Mádai Vivienről és volt férjéről

Mádai Vivien még februárban jelentette be, hogy elválik gyermeke édesapjától, azonban egy fontos esemény alkalmából most ismét találkoztak.

Közös fotó készült a válófélben lévő Mádai Vivienről és gyermeke édesapjáról, Zoltánról! A különleges felvétel gyermekük, Zénó ovis ballagásán készült a minap.

Fotó: Ripost

Korábban Vivien elmondta, válásuk ellenére is jóban vannak Zoltánnal, hiszen Zénó számukra a legfontosabb. Így az sem volt kérdés, hogy a ballagáson mindketten ott lesznek.

Mádai Vivien kisfia elballagott az oviból
Fotó: Instagram

Mádai Vivien 2013-ban ismerte meg Szabó Zoltán fogorvost, mint korábban elárulta, szerelem volt első látásra. Kapcsolatuk hamar komolyra is fordult, mivel a műsorvezető négy hónapos ismeretség után várandós lett. 2014-ben össze is házasodtak. „Életem egy meghatározó szakasza most véget ért. Nem volt könnyű meghozni ezt a döntést, de mostantól külön utakon folytatjuk tovább. Tesszük mindezt a legnagyobb barátságban és békességben, közös gyermekünk érdekében, aki mindkettőnk számára a legfontosabb” – nyilatkozta februárban a Tények.hu-nak Vivien.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!